Gebelik şekeri olanlar bakarmısınız

bnzaten kıloluydum 87 dım uc kılo aldım sonra dıyete baslaynca onuda verdm smdı 85 kılodayım cok sukur bebek alıyor ama vıtamınım ve kansızlıgım var bnm
odem olmaya basladı oda bu hfta bır yuruyus ypmadım kasıntı var bıde dun nst normal cıktı tansıyonm ılk yuksekdı merdıvn cıkınca snra dustu

bızım saglık ocagı devamlı takıbımı yptı ıdrar ve kanıma bktılar kıloma bktılar odem yokdu hamıleleıgım boyunca bu hfta oldu ve suan ayakkabımı gıyemıyorum terlık aldm dun dr oyle gıttım yanı oda uc gunde bır damcana su ıcıyorum mıdem yanıyor kız oldugu ıcın

Ama şuanda 75 kiloyum. Dün sabah açlık kan şekerim 104 bu fazlaumarım diyet işe yarar
Kacıncı haftadasın 12 kılo cok. Benık doktorum oyle demıstı baslangıc kılon dusuk ve kılo alımın normalse seker cıkma rıskı dusuk demıstı. Ben 30. Haftada 4 kılo aldm.

bnzaten kıloluydum 87 dım uc kılo aldım sonra dıyete baslaynca onuda verdm smdı 85 kılodayım cok sukur bebek alıyor ama vıtamınım ve kansızlıgım var bnm
Cocuk alıyor sız sadece yagınızdan verıyorsunuz o yuzden endıse etmeyın tabı doktorunuza danısın.

Ne dedi doktorun canım? Tansiyonunu ölçüyor musun düzenli?

dr agrın tutuna acıle gel dedı dogum kanalına donmus kılosuda ıyı tansıyon ılk 13-9 cıktı sonra11-7 dustu nst de normal cıktı hazrlıklı beklıyorum bakalım hayırlısıyla bır dogurabılsek normal olur ıns .

Hayırlısı canım. Dün ben de doktorumla konuştum, adam sezeryancı olduğunu belli etti. Adı normal doğummuş, nesi normal, ittirmeli kaktırmalı doğum o dedi. Şaştım kaldım. Daha en az üç ayım var zaten de, hayırlısı neyse o diyorum.

valla ozele sırf sezeryana alıyolar dıye gıtmıyorum bn devlette dogurdum oglumu bıde arastırma hastanesı oldugu ıcın daha ıyı bakıyolar ozmn oglum kuvezde kaldı 12gun devlet onu ozel hastanede sevkettı cokda guzel hastaneydı hospıtalıst smdı bgcılar devlete gıdıyorum hıc sıkayet duymadum cevremde doguran cok bagcılar devlet normal dogumu desteklıyor ıns normal olur cunkı annem uzakda cabuk adepte oluyorsun hayata hem oglumda dort saat yattım cıktım normal dogumun guzellıgı kesı atmıslardı 7santmle gırmsdım doguma ama dr cok ıyıydı ıgne vurarak dıkıslerımı atmısdı okdr dıkısım oldugu halde ıkı saat sonra yurudum 4ebe uc dr vardı dogumda

Kızla görwn varsa lütfen yazarmısıniz,dogum yapmisinizdir bebekler nasil sizler nasılsinız,nette cok sey yaziyor korkutu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…