Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyete uyarsan sorun olmaz canim, bende 15 mayista yaptircam seker yuklemesi ama, tatliyi sevmeyen biri olarak, nasil yaptircam bilmiyoruuumKızlar benim şekerim yüksek çıktı doktorum diyet verdi ama arada çikolata kaçırıyorum bişey olurmu siZce?
Kızlar benim şekerim yüksek çıktı doktorum diyet verdi ama arada çikolata kaçırıyorum bişey olurmu siZce?
Senin ne kadarlik canim?Bende gebelik şekeri yok ama gene de çikolata olayında dikat etmek lazım. Ben sizin yerinizde olsam mümkün olduğu kadara şeker oranı düşük çikolatalar yerdim.
Senin ne kadarlik canim?
Ben normalde de cikolata yemiyorum zaten, caya attigim seker sadece... Yaptirsam mi , yaptirmasam mi tereddutluyum? Ne diyosunuz?
Ben normalde sekerli seyler yemiyorum , cikolatayi, tatliyi sevmiyorum.. O yuzden yani.. Bizim taraftada seker hastasi olan yok cok sukur. Ondan dolayi yaptirmasammi acaba dedimAramızda 10 hafta var. Ben sizden 10 hafta ileriyim.Bu arada şeker kullanmaya ok karşı biri olarak çayı falan şekersiz içmenizi tavsiye ederim. Ben kesinlikle şeker yüklenmesi taraftarıyım. Çünkü gebelik şekeri başka türlü anlaşılmaz.Bi arkadaşım şeker yüklemsi yapıldı ve böylece hem gebelik şekeri hem de gizli şeker çıktı arkadaşımda. Eğer anlaşılmasaydı allah korusun ciddi sıkıntılara neden olabilirdi. 2 arkadaşımda da çıktı gebelik şekeri. Bu nedenle diyet verildi. Yani diyet dediğim şeker oranı çok yüksek olan gıdalardan uzak durmak yanı. Hamur işi falan da dahil.
Ama o sekerle bu bir degilki, baklava serbetinden daha sekerliymis duyduguma gore, eger cay sekeri gibi olcagni bilsem, hic tereddut etmem.Ama gebelik şekerinin ailede şeker hastası olan ya da olmyanla alkası yok. Benim aileme var şeker hastası ama ben de çıkmadı. O arkadaşımın ailesinde yok ama arkadaşımda çıktı. Bir de şunu anlamadım, madem çayı şekerli içiyosunuz neden şeker yüklemesinden korkuyosunuz ki? Zaten siz kendi kendinize evde şeker yüklemesi yapıyosunuz. :)
Ama o sekerle bu bir degilki, baklava serbetinden daha sekerliymis duyduguma gore, eger cay sekeri gibi olcagni bilsem, hic tereddut etmem.
Ama o sekerle bu bir degilki, baklava serbetinden daha sekerliymis duyduguma gore, eger cay sekeri gibi olcagni bilsem, hic tereddut etmem.
Hayir da zaten asiri seker atmiyorum 1 cay kasigi, yani hergun cikolata , tatli vs tuketenlerin yaninda ben hic seker kullanmiyorum. Zaten her kullananda da seker hastaligi olmuyo. Yarı genetik bi durum bu.. Yani Annelik fedakarlik.istiyo ,, yaptircam bi sekilde..Bu arada çay şekeriyle şükür yüklemesindeki şekerin aynı olmadığını zaten biliyorum. Burda demek istediğim neden şeker gibi zararlı bir şeyi hamilelikte tükettiğiniz, ben çocukların bile şeker tüketmesine karşıyım.
Sende mi ozelde yaptirdinŞimdiki şekerli su çok güzel kızlar vende ellilik içtim elmalı asitliydi çok güzeldi
Kızlar benim şekerim yüksek çıktı doktorum diyet verdi ama arada çikolata kaçırıyorum bişey olurmu siZce?
Evet özelde yaptırdımSende mi ozelde yaptirdin
biraz iğrenç gelebilir ama mantık şu : ağzımıza aldığımız her gıdayı yutmak ve öğütmek zorunda değiliz. nefsinizi köreltin ve tükürün çikolatayı:)
Kısmetse bende 24. haftada devlette yaptırıcam. Benim tavsiyem yalnız gidilmemesi. Yaptıran büyüklerim baygınlık geçirmişler o yüzden yalnız gitmeyin arkadaşlar.