gebelik=sıkıntı

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
arkadaşlar selam tüm yeni anne adaylarını ve tüm anneleri tebrik ediyorum.Allahım herkesin evladını analı babalı büyütsün ,herkes doğurduğunu kendi büyütsün inşallah

Arkadaslar bende hamileyim 7+2 günluk gecenlerde dr gittim bebegimin kalp atışlarını falan iyimiş yani bebek suanda iyimiş dr ilac bile yazmıcaktı ben akıntım var işde folik asit falan düşük olmasın diye ilac yazın dedim zar zor fitil ve düşük önlucumu artık neyse onu yazdı yani hiç bişe anlamadım ama dr bayagı inceledi ve benden kan testleri idrar falan yaptırmamı istedi yaptırdım ama sonuc daha cıkmadı .Sıkıntıya da gelecek olursak....
BEN İLK bebegimi düşürdüm 11 haftalıktı ocak22 bu bebegimle araların 2 gün fark var ve cok korkuyorum... karnım şişdi bayagı belli, ondada belliydi. onda kusma yoktu, bunda arada sırada bazen bayagı oluyor İste bayan arkadaslarım benim sıkıntımda bu aklıma gelmiyenlarde vardır bana yardım cı olurmusunuz bu haftalarda ne yapmam gerek ası falan ne zaman olmam gerek yanı önereceginiz her seye ihtiyacım var yardım edecek tüm arkadaslardan allahım vazı olsun salih ve saliha evlatlar nasip etsin işlh .tşklr

Öyle bir şekilde yazmışsın ki ne anlatmak istediğini anlamak çok zor..
Sıkıntına mı çare arıyorsun?

öncelikle lütfen başlığınızı değiştirin gebelik = değildir sıkıntı...daha başında böyle bakarsanız sonunu zor getirirsiniz..doktorunuz testlerini falan yapmış sorun olsaydı müdahale ederdi zaten...

ben 3 düşük yaptım bu 4. hamileliğim ve bir gün olsun hamileliğimi sıkıntı olarak görmedim...bu bebeğime güvendim, içim rahat dua ettim hep, hayatıma mutlu bir şekilde bir bedende iki kişi sürdürüyorum...dilerim en kısa zamanda da kızımı kucağıma alacağım...ilaç ya da iğneler bir yere kadar üstelik ilk düşükten sonra yapılması gereken pek bişey yok, büyük ihtimalle spontan düşük denen muhtemel engelli bir bebeğin kaybıdır bu yüzden bu kadar telaşlanıp endişelenmenize gerek yok...ben 3 tane yaşadığım halde bir sorun bulunamadı, sadece üst üste yaşanan tesadüflerdi...önlem olarak günde 1 doz 0,4 lük clexan kullandım (3 düşükten sonra)

yine söylüyorum önce rahat olun...bebeğiniz sağlıklı ise size sıkı sıkı tutunacaktır...

Son düzenleme:
bende hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri çok sıkıntı yaşadım kanamalar k.rengi akıntılar ağrılar hemde gece uyutmayan ağrılar ardına başlayan bulantı+kusma ağlıyordum her gece yatağa girince hep dua ediyordum Allahım nolur şifa ver diye çok şükür hepsi geçti ardına başka başka sıkıntılar yaşamaya başladım ama olsun benim bebeğim herşeye değer ben hamileliğimin başındak sıkıntıları şimdiden unuttuysam hiç bir ağrı sızı sıkıntı aklımda kalmayacaktır sende bence ilk gebeliğimde yaşadığım üzücü olayı bu gebeliğimde de yaşarmıyım gibi olumsuz düşüncelere kapılma bir arkadaşında dediği gibi ilk bebeğini kaybettiysen muhtemelen sorunlu bir bebekti çünkü ilk aylarda anomali olan gebeliklerde vücut atmak istermiş nitekimde atıyor zaten inşallah bu bebeğin sağlıklıdır ve sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın kendini yıpratma çünkü seni gebeliğine alıştıracak ve içininde rahatlamasını sağlayacak tek şey zaman...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…