Gebelik sivilceleri

biber41

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
33
0
16
35
Kocaeli
20 haftalik hamileyim ve yuzumde sivilceler belirdi. Acaba aranizda yuzunde sivilce cikan var mi? Ne yapmak gerekiyor? Hamilelikten sonra gecer mi ki bunlar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimsede olmadi mi acaba bu sorun?

Bende var canim doktor normal dedi gul suyu onerdi sadece gittikce cogalip duruyor

benimde alnımda ve burun kenarkrımda pıtır pıtır şklinde sıkıyorum yağ çıkıyor sadece sonra yara oluyor çok geç iyileşiyor cildim normalde kurudur saçlarım ve cildim 2 günde yağ içinde kalıyor yüzümü hergün lavanta suyuyla siliyorum da hergün banyo yapmam ki çok zor oluyor saç diplerimde bile sivilce var östrojen hormonunun fazlallığından olsa gerek

Benimde hamileligimde cikti doktorum dogumdan sonra gecer dedi ama oglum 4 aylik oldu hala gecmedi ve artiyo malesef

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 haftalik hamileyim ve yuzumde sivilceler belirdi. Acaba aranizda yuzunde sivilce cikan var mi? Ne yapmak gerekiyor? Hamilelikten sonra gecer mi ki bunlar?

Ayyy bende de ayni sorun var malesef ki...
Eltimde hamileliginde yasamis, hormonlardan kaynakli biraz.
Regli olmadigimiz icin, hormonlarda hamilelikte masallah her anlamda aleyhimize calistigi icin oluyor malesef...
Ben genelde cilt sapi kullaniyorum sivilcelerime sonduruyor, iyi geliyor.
Ayrica kayisi cekirdegi yagi tavsiye ederim cildin icin, cok iyi geliyor hem kirisikliklara, hem de cildi duzenliyor...

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim kizlar :) Karma bir cildim var aslinda hamileligimin baslarinda hic sorun yoktu. Yeni yeni cikmaya basladi. Kayisi yagi daha cok yaglandirmaz mi?

Benimde ve benim yuzum cok koyasti sivilciler de sinirimi bozuyor

aynı sorun bende de var geçmiyor çoğalıyor şu ana kadar hiç bir şey yapmıyorum ama bi araştırma içindeyim hiç hoşnut değilim bu durumdan.

Benimde yüzümde sivilcelenme artti işin kötüsü sivilce geçtikten sonra izi kalıyor limon karbonat yoğurt zeytin yağı karisi mi yaptım bi ara düzeldi gibi oldu ama yine aynı dün forumda araştırırken madecassol diye bişey farkettim hamileler de kullanabilir diyor 2 gün sonra kontrolüm var doktorum a sorucam yinede tamam derse alicam

Arastirmalarim suruyor bu konu ile ilgili. Hala gecmek nedir bilmiyor Argan yagi kullandim bir ara ama sadece soyulmalari duzeltti. Onun disinda sivilcelerde bir degisiklik olmadi. Asyam93 doktorun ne dedi ilac hakkinda?

Kremi sordum söylendiği gibi gecircegini sanmam dedi yaralar için mis suan başka bi krem de yazamam sana hele bi dogur cildiyeciye yonlendiririz dedi bek takmadi benii :banghead: :banghead: :banghead: bunlar bebege de geçer dedi

Tesekkur ederim. O zaman bekleyecegiz demektir. Hayirlisi ile saglikli bir sekilde kucagimiza alalim bebeklerimizi sonrasinda cildiyenin yolunu tutcaz galiba
Ben de doktoruma sorcam ama kontrolume daha var

Amin inşallah canım sende bi sor bakalim

benimde sivilcelerle başım dertte ama kollarımı ve omuz bölgemi inanılmaz boyutta sivilceler bastı

Geçiyor o sivilceler merak etmeyin. Benim yüzüm boynum ve sırtım doluydu. Ama geçti. İzleri bile kalmadı.

Bende 19 haftalik hamileyim cene bolgemde asiri cikti sivilce ve ciban gibi doktorum cildiyeye gonderdi o da kremler verdi doktoruma gosterdm kullan dedi suan gecmeye basladi iki haftadir kullaniyrm iki farkli krem cildiyeye gitmenizi oneririm cunku insanin sinirini bozuyolar

Bende 19 haftalik hamileyim cene bolgemde asiri cikti sivilce ve ciban gibi doktorum cildiyeye gonderdi o da kremler verdi doktoruma gosterdm kullan dedi suan gecmeye basladi iki haftadir kullaniyrm iki farkli krem

aşılama ile hamile kaldım. Gonal f ile yumurtam gelişti. tabi bunun yanında sadece yumurtam değil yüzümde tüylenmelerde çıktı şuan boynum ve sırtımda aşırı sivilcelenme var. çok çirkinleştim bu hamilelikte yoo şikayet etmiyorum tek bebeğim olsun herşeye razıyım ama insan aynaya bakınca da kendini güzel görmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…