Gebelik sonlandirma .

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
413
73
25
Hayırlı cumalar dilerim .birşey söylemek istiyorum .cuma günü özele gittim ve bebeğimin organları dışarıda ve omur iliği eğik ve yasamq şansı olmadığını söyledi ve ben ikinci özele gittim aynısını dedi ve araştırma Hastanesi'ne yönlendirdi .gittim ve bütün doktorlar ve konsey kararıyla bebeğin alinmqsi gerek dedi yaşama şansı yokmuş belki anne karnında belki dogdukdqn sonra tedavi ameliyat kaldıramaz dediler .bende gidecekse eğer Kendi gitsin dedim belki anne karnında belki dogdukdqn sonra çünkü vicdanım el vermiyor kıymaya Rabbimin verdiği canı ancak Rabbim alır bunun kaanatindeyim ve gelenede hamd olsn diyorummm içimde can çekişp gitmesini istemiyorum sizinde fikrini almak isterim yada başına böyle birşey gelen varmı ?15 hafta civariyim

Oncelikle cok gecmis olsun. Fikrimizi sordugun icin yaziyorum. Bence 25 hafta daha olecegini bilerek bir bebegi tasimak cok daha zor. Bunu bilerek dogum yapmak cok daha aci. Ben olsam kurtaji tercih ederdim.
Bende öyle diyorum ama soncuda bir umut bekliyorum Allah dan umut kesilmez sadece içimdeki acı buna engel . diyorum gidecekse de razıyım Rabbimden gitsin

Öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir karar acınızı anlıyorum evlâd yandığın yer oluyor ben 45 gün önce bebeğimi melek olarak Rabbimin yanına gönderdim.İcinizdeki acıyı en derinden hissediyorum ve paylaşıyorum.Bebegin kendi gelmek ister umarım vicdanen çok yıpranmamış olursun.

Teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizede sabrını versin yerini doldursun ben zamana bıraktım nasibim ne olacak

Hayirli cumalar Rabbim kolaylik versin insaallah. Bende sizinle ayni fikirdeyim Allah ona bi can vermis ve dogmus olan ile hic bir farki yok. Az bir ihtimal bile olsa doktorlar yanilabiliyor bebek sapasaglam dunyaya gelebiliyor. Bir mucize olabiliyor. Dua edelim Rabbim razi olmayacagi bi karar aldirmasin size belkide kendiliginden gebelik sonlanicak. Eger anneye bi zarari olmayacaksa annenin hayati riskte degilse bende aldirmanin dogru olmadigini dusunuyorum. Rabbim yar ve yardimciniz olsun

Allah razı olsun gebeliğim normal bir şekilde devam edebilir bir zararı sadece şeker tansiyon hastalıklar bırakacağını söyledi oda kesin değil ben Rabbim neyi uygun gördüyse onu bana nasip etsin bir r umut kalsada gitsede Rabbimden çok teşekkür ederim sağolun

Bunun kararını sadece sen verebilirsin fikir sorduğun için kendi fikrimi belirteyim. Dünyaya gelip canı yanarak acı çekip ölmesindense ben hemen sonlandırmak isterim. Bu şekilde olup sonra düzeleceği ütopik/ istisnai durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…