Gebelik sonlanması sonucu ağrı

sucurtaliyumuk

Mutluyum içimde birşeylere minnet....
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
295
501
53
Arkadaslar aklima cok yer eden ve korktugum bir durum var. Bunun icin bilgisi olanlardan yardim rica ediyorum...
10 gun once bebegimin kalbinin durmasi sonucu kurtaj olmak zorunda kaldim. Amaliyatta bi sıkıntı olmadı.Evde dinlendim,kendimi usutmemek icin ozen gosterdim. Suan kanamam yada agrim yok. Sadece tuvalete girdigimde ve bazen koltuga oturdugumda bi agrim oluyor. Koltuga otururken saniyelik bi sanci var ama tuvalete girdigimde her iki tuvaletimdede cok siddetli sancim oluyor. Neredeyse tuvalete girmeye korkar oldum. Benim gibi bir durumu olan var mi? Bu normal bir durum mu yoksa baska bir sıkıntı mı var? Konuyla alakali bilgisi olan lutfen yardimci olsun... Hepinize tesekkur ederim...

Cnm hiç kürtaj olmadım ama bence için hala yara olduğundandır. Sonuçta işlem gördü. Sen yine biraz daha dikkat et baktın geçirmiyor doktora başvur. Geçmiş olsun.

Aaaa oylemiymis.... Valla bilmiyodum... Tesekkur ederim mutlaka bende kontrol ettiriyimm...

ben de aralık ayında bebeğin lalbi durduğu için kürtaj oldum mutlaka doktora gidin ben 4 ay boyunca tedavi görmek zorunda kaldım enfeksiyon kaptım kürtajdan ve ağrılardan duramadım sonra geçti ve hemen hamile kaldım..çok zor Allah yardımcın olsun

Düşükten sonra enfeksiyon riski oluyor sanırım , banada bu risk oldugunu söyleyip iki antibiyotik verdiydi kullandım çok bol su iç dediydi. Hcg yide kontrol ettik en son 7 çıktıgında bidaha gelmene gerek yok dedi . Siz ihmal etmeden kontrole gidin belki normal der yada bir iki ilaç verir sancılar için kurtulursunuz , geçmiş olsun

Aminn... Allah hepimizin yardimcisi olsun... Bebeginozde hayirli olsun... Allah bidaha yasatmasin... Umarim bi sıkıntı yoktur ama ne bilimm ilk baslarda yoktu 1 haftadan sonra boyle sıkıntı basladı. Umarim gecr kontrole gidicem.. Tesekkur ederimmm

Bana operasyondan sonra 3 ilac verdi ve 5 gun kullanmam gerektigini soyledi.. 1i agri kesici 1i kanama icin 1ide antibiyotikti.. Hcg dusmemis olsaydi heralde hala goguslerimde sislik ve agri olurdu.. Ve siddetli mide bulantisi.... Ondan sıkıntım yok ama sanirim dediginiz gibi enfeksiyonda olabilir.... Cunku antibiyotik bittikten sonra basladi...

Yani evet operasyonsa zaten temizleniyor düşer hcg . kendi kendine düşüklerde daha çok hcg kontrol gerekiyor parça parça sökülme oldugu için parça kalmış olabiliyor , benim öyleydi hcg düşünce kanamada durdy zaten anca.

Kizlar cok gecmis olsun hepinize.ayni durumu bn de yasadm 25 gun once 9 haftalik bebegmn kalbi durdu ve kurtaj oldum.bir hafta snra siddetli agryla dr.a gittm parca kalmamis dedi enfeksiyon da yok dedi normal dedi dr. Beta hcg baktrmadim hic dr.da boyle bise solemedi bana.Ama benim suan yasadgm bi durum var 25 gun gecti hormonlar gitmis mi die test yaptm evde 2 gun once ve cok silik gölge gibi 2. Cizgi cikti.2 gun arayla tekrar test yaptim ve daha belirgn cikti 2.cizgi.merak ettigim sey hlbu hormonlar hemen geciyo mu ne kadar surede sifirlandi sizinki? Yeniden bi gebelik olmus olabilir mi normal midr bu durum

ilişki oldu mu bu arada?

yani bende kürtajdan 10 gün sonra hcg me baktırdım 90 dı ama çizginin belirginleşmesi hamilelikten olabilir biraz daha bekle kan testi yaptır hayırlısı olsun

O kadar kafam karsti ki.kimi hemen sifirlanir degerler diyo kimi uzun surer diyo.Bu herkeste farklilik gosteriyo demekki ona emin oldum suan.Sanirim bnmki de onceki hormonlardan hakkimzda hayrlisi olsun canm.tesekkr ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…