- 9 Ekim 2015
- 295
- 501
- 53
- Konu Sahibi sucurtaliyumuk
-
Bilgisi olan yokmu?
Cnm hiç kürtaj olmadım ama bence için hala yara olduğundandır. Sonuçta işlem gördü. Sen yine biraz daha dikkat et baktın geçirmiyor doktora başvur. Geçmiş olsun.
Beta hcg ne baktirdinmiBenim goguslerimdeki sislik agri hepsi gecti. Sadece bu sancilar var....
Ameliyattan sonra baktirmadim neden?Beta hcg ne baktirdinmi
Ben çarşamba baktirdim 90 a düşmüştü şimdi haftaya tekrar baktırıcam düşüyor mu sanırım parça kaldığında düşmüyor haftaya sende bir kontrole gitAmeliyattan sonra baktirmadim neden?
Aminn... Allah hepimizin yardimcisi olsun... Bebeginozde hayirli olsun... Allah bidaha yasatmasin... Umarim bi sıkıntı yoktur ama ne bilimm ilk baslarda yoktu 1 haftadan sonra boyle sıkıntı basladı. Umarim gecr kontrole gidicem.. Tesekkur ederimmmben de aralık ayında bebeğin lalbi durduğu için kürtaj oldum mutlaka doktora gidin ben 4 ay boyunca tedavi görmek zorunda kaldım enfeksiyon kaptım kürtajdan ve ağrılardan duramadım sonra geçti ve hemen hamile kaldım..çok zor Allah yardımcın olsun
Bana operasyondan sonra 3 ilac verdi ve 5 gun kullanmam gerektigini soyledi.. 1i agri kesici 1i kanama icin 1ide antibiyotikti.. Hcg dusmemis olsaydi heralde hala goguslerimde sislik ve agri olurdu.. Ve siddetli mide bulantisi.... Ondan sıkıntım yok ama sanirim dediginiz gibi enfeksiyonda olabilir.... Cunku antibiyotik bittikten sonra basladi...Düşükten sonra enfeksiyon riski oluyor sanırım , banada bu risk oldugunu söyleyip iki antibiyotik verdiydi kullandım çok bol su iç dediydi. Hcg yide kontrol ettik en son 7 çıktıgında bidaha gelmene gerek yok dedi . Siz ihmal etmeden kontrole gidin belki normal der yada bir iki ilaç verir sancılar için kurtulursunuz , geçmiş olsun
Yani evet operasyonsa zaten temizleniyor düşer hcg . kendi kendine düşüklerde daha çok hcg kontrol gerekiyor parça parça sökülme oldugu için parça kalmış olabiliyor , benim öyleydi hcg düşünce kanamada durdy zaten anca.Bana operasyondan sonra 3 ilac verdi ve 5 gun kullanmam gerektigini soyledi.. 1i agri kesici 1i kanama icin 1ide antibiyotikti.. Hcg dusmemis olsaydi heralde hala goguslerimde sislik ve agri olurdu.. Ve siddetli mide bulantisi.... Ondan sıkıntım yok ama sanirim dediginiz gibi enfeksiyonda olabilir.... Cunku antibiyotik bittikten sonra basladi...
ilişki oldu mu bu arada?Kizlar cok gecmis olsun hepinize.ayni durumu bn de yasadm 25 gun once 9 haftalik bebegmn kalbi durdu ve kurtaj oldum.bir hafta snra siddetli agryla dr.a gittm parca kalmamis dedi enfeksiyon da yok dedi normal dedi dr. Beta hcg baktrmadim hic dr.da boyle bise solemedi bana.Ama benim suan yasadgm bi durum var 25 gun gecti hormonlar gitmis mi die test yaptm evde 2 gun once ve cok silik gölge gibi 2. Cizgi cikti.2 gun arayla tekrar test yaptim ve daha belirgn cikti 2.cizgi.merak ettigim sey hlbu hormonlar hemen geciyo mu ne kadar surede sifirlandi sizinki? Yeniden bi gebelik olmus olabilir mi normal midr bu durum
ilişki oldu mu bu arada?
yani bende kürtajdan 10 gün sonra hcg me baktırdım 90 dı ama çizginin belirginleşmesi hamilelikten olabilir biraz daha bekle kan testi yaptır hayırlısı olsunOldu tabiki canm.kurtajdan snra 12. Ve 15. Gunde oldu sanirim.tam olarak hatrlayamiyrm ama.
yani bende kürtajdan 10 gün sonra hcg me baktırdım 90 dı ama çizginin belirginleşmesi hamilelikten olabilir biraz daha bekle kan testi yaptır hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?