GEBELİK TAKİPLERİ HAKKINDA

ben derdimi anlatamadım ki, ne alaka bebek bakımı ile, daha önce bu takipleri aralıksız yaptırdım hatta üçlü testi iki doktorda yaptırdım ama çocuğun anomelisini neden göremediler diyorum sadece.bilmem anlatabiliyor muyum

Ben gebelik takibi için her ay Mardin’den taaa İstanbul’a gittim geldim . Düşün maddi manevi külfetini . Ama bebeğim kucağımda ya hepsi geçti gitti. Doğuma yakın Son iki ayımı evimden uzakta İstanbul’da geçirdim . Neden bu eziyeti çektim dersen önceki gebeliklerin takibi iyi yapılmadı bebeklerimi kaybettim bu yüzden dahada özen gösterdim , aman ne olur ki dememelisin bence .

Daha hamile olduğunuz bile belli değil. Her şeyi bu kadar didik didik etmek iyi bir şey değil..
Bence siz bu olası hamilelikte psikolojik destek de alın. Çok gergin birisiniz..
ne alaka, bebek işi saniyelik, dakikalık bile demiyorum, bebek sahibi olmak anlık, çok basit. ben çocuk sahibi olmaya karar verdim, asıl zor olan kısmı çözdüm ben ve hamile kalma işi teferruat sadece.gerekenleri yaptım ve nasipse bebeğim bu sene içinde gelecek.ama en önemli kısmı karar vermekti diyorum, ne psikolojik desteği, ne alaka, anlamıyorum, evliyim, işim var, param var, çocuğa bakabilirim, bütün bu sorunları aştıktan sonra doğumu planlamam mı anomali?Yapmayın rica ederim...

Herşey normal olsa bile yaş itibariyle riskli gebelik grubundasınız.Üstelik ilk çocuğunuz da da doğuştan anomali var.Daha sıkı takibiniz gerekir bence

Biraz önce açtığınız konuda en son ilişkiye girdiğiniz tarihe dün yazmışsınız ve hemen kan testi yaptırmaya gitmiş birisiniz. Tabi ki gerginsiniz diyeceğim ya ne? Çünkü normal bir düşünce biçimi değil. Hemen o saniyede olup belirti verecek bir şey de değil. Biraz Allah'ın takdirine bırakın sabredin. Hemen hamile gibi davranmak da normal değil çünkü..

Son düzenleme:
Anlatamamışsınız ,o zaman doktorunuzu değiştirin bir dahaki gebeliğiniz de ...

peki özeldeki doktor demicek mi bu kadar ay neden kontrole gelmedin
Demez, niye desin ki? Ulaşım sıkıntı her zaman gelemiyorum der geçersin, ya da memleketteydim dersin.

Ama başka bir üye de yazmış önceki gebeliğiniz sıkıntılıymış, risk gurubunda sayılırsınız, gebelik takibini sıkı tutmanız daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…