- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.083
- 1.123
PSİKYATRİNeden dert ve heyecan arayayım ki troll de değilim erkekte değilim sadece hepimiz kadınız tecrubelerimizi paylaşırız diye düşündüm. Size çok saçma gelebilir ama bence olabilitesini düşününce kendimden utanıyorum ve ruhum daraliyor
Başka şey ikna etmez seni o yüzden diyor.Ciddi misiniz
40.haftadan sonrası bebek kaka yapmaya başlayacağı için tehlikeli diye biliyorum...Yani 40. haftadan sonrası bile tehlikeliyken 47 hafta mümkün mü sizce?Bakın ben cidden dalga geçmiyorum kimsenin aklınla oynama gibi bir düşüncemde yok. Bu durumu kimseye sorup anlatamadigimdan buraya yazdım. Anlamadığım neden sert usluptasiniz. Mesela mantıksız gelse de ılıman yaklasabilirsiniz
Neden bu kadar alaycisiniz ben size ciddi ciddi sorunumdan bahsediyorumGene at 11-12 aymış. At gibi kadın dedikleri böyle bişey olsa gerek
Ciddi misiniz
Ayrıca filler 2 yılda doguruyorlar. Sonraki alaylariniz da doğru bilgi kullanirsinizNeden bu kadar alaycisiniz ben size ciddi ciddi sorunumdan bahsediyorum
Önceleri bu duruma ihtimal verip kafaya takmamistim. Ama şimdi ihtimal varsa diye düşünmeden duramıyorum.Tabiki çok ciddiyim. Erken doğum olursa geç doğum da olabilir. Ama lütfen önce psikiyatri doktoruna gidin.
Olur mu öyle şey hanımefendi bizimle dalga geçtiğinizi düşünüyorum. İki sefer adet gördüm diyorsunuz. Allah aşkına insaf ya. Gökten kağıt mi insin istiyorsunuz gece gece tövbe tövbebirde 11 yıl dile bile zor 11 yıl yani.
Önceleri bu duruma ihtimal verip kafaya takmamistim. Ama şimdi ihtimal varsa diye düşünmeden duramıyorum.
Allah aşkına 3 ay sonra hamile kalmışsın nerdeyse. 2 kez de regl olmuşsun. Sence olma ihtimali var mı 47 haftalık bir hamileliğin ? Çocuk boğulur ölür içerde yahuNeden bu kadar alaycisiniz ben size ciddi ciddi sorunumdan bahsediyorum
Hamilelik şikayetlerim olmadı hiç o yüzden şu an şüphe duydugum tarihide hatirlamiyorumBöyle iman lazım insana işte. Bacı kûn fe yekûn olayını abarta abarta abarta inanmış.
Olur yeterince inandıysak her şey olur. Bi anımsamaya çalışın o aradaki 7 haftada hamilelik belirtileri oldu mu?
Üstüne görme denen durum yaşamış olabilir miyim diye düşünüyorum.bir de ne bileyim yaa bu süre bilinen süreden belki daha uzun süremez miAllah aşkına 3 ay sonra hamile kalmışsın nerdeyse. 2 kez de regl olmuşsun. Sence olma ihtimali var mı 47 haftalık bir hamileliğin ? Çocuk boğulur ölür içerde yahu
Testin yanılma payı nedir diye konu açacak o zaman da sokma şunun aklına böyle şeylerDiyorum psikiyatriye gidin, sizi anca o ikna eder. Yada DNA yaptırın rahatlayın.
Yüzde 0 diyeyim o zamanNeden dert ve heyecan arayayım ki troll de değilim erkekte değilim sadece hepimiz kadınız tecrubelerimizi paylaşırız diye düşündüm. Size çok saçma gelebilir ama bence olabilitesini düşününce kendimden utanıyorum ve ruhum daraliyor
Tabi sürer neden sürmesin 50 hafta sürebilir, hatta doğup ana sınıfına da başlayabilir, neden olmasın ki. Şizofrenik ve okb açısından bakarsanız her şey mümkün olabilir, hatta ben sizin anneniz de olabilirim. Mümkün yaniÜstüne görme denen durum yaşamış olabilir miyim diye düşünüyorum.bir de ne bileyim yaa bu süre bilinen süreden belki daha uzun süremez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?