Gebelik tarihi hesaplamam

PSİKYATRİ

40.haftadan sonrası bebek kaka yapmaya başlayacağı için tehlikeli diye biliyorum...Yani 40. haftadan sonrası bile tehlikeliyken 47 hafta mümkün mü sizce?

47 haftalık doğum mu olur ya? Normal insan yavrusu doğuruyorsanız mümkün değil.

At mı doğuruyosun bacım 47 haftada
Biraz erken aklına takılmış konu

Tabiki çok ciddiyim. Erken doğum olursa geç doğum da olabilir. Ama lütfen önce psikiyatri doktoruna gidin.

Olur mu öyle şey hanımefendi bizimle dalga geçtiğinizi düşünüyorum. İki sefer adet gördüm diyorsunuz. Allah aşkına insaf ya. Gökten kağıt mi insin istiyorsunuz gece gece tövbe tövbe birde 11 yıl dile bile zor 11 yıl yani.

Önceleri bu duruma ihtimal verip kafaya takmamistim. Ama şimdi ihtimal varsa diye düşünmeden duramıyorum.

Neden bu kadar alaycisiniz ben size ciddi ciddi sorunumdan bahsediyorum
Allah aşkına 3 ay sonra hamile kalmışsın nerdeyse. 2 kez de regl olmuşsun. Sence olma ihtimali var mı 47 haftalık bir hamileliğin ? Çocuk boğulur ölür içerde yahu

Böyle iman lazım insana işte. Bacı kûn fe yekûn olayını abarta abarta abarta inanmış.

Olur yeterince inandıysak her şey olur. Bi anımsamaya çalışın o aradaki 7 haftada hamilelik belirtileri oldu mu?
Hamilelik şikayetlerim olmadı hiç o yüzden şu an şüphe duydugum tarihide hatirlamiyorum

Allah aşkına 3 ay sonra hamile kalmışsın nerdeyse. 2 kez de regl olmuşsun. Sence olma ihtimali var mı 47 haftalık bir hamileliğin ? Çocuk boğulur ölür içerde yahu
Üstüne görme denen durum yaşamış olabilir miyim diye düşünüyorum.bir de ne bileyim yaa bu süre bilinen süreden belki daha uzun süremez mi

Yüzde 0 diyeyim o zaman

Üstüne görme denen durum yaşamış olabilir miyim diye düşünüyorum.bir de ne bileyim yaa bu süre bilinen süreden belki daha uzun süremez mi
Tabi sürer neden sürmesin 50 hafta sürebilir, hatta doğup ana sınıfına da başlayabilir, neden olmasın ki. Şizofrenik ve okb açısından bakarsanız her şey mümkün olabilir, hatta ben sizin anneniz de olabilirim. Mümkün yani

11 senedir gerçekten bunu mu düşünüyosunuz yoksa yeni yeni mi düşünmeye başladınız? Noldu çocuğun huyu suyu babasına benzemiyo mu noldu ya 11 sene sonundaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…