Gebelik tarihi hesaplamam

Teşekkür ederim güzel fikirleriniz için. ben bu olayı eşime anlatmıştım. Yıllardır hiç konusu açılmadı bende simdi durduk yere böyle bir şüphem oluştu diyemem. Zaten bu zamana kadar öyle bir şüphem oluşmamisti. Bana da mantıksız geliyor ama içimden de Yaa olabilirse diyorum istemeden

Yorumlariniz için çok teşekkür ederim. Sizlerin de dediği gibi psikiyatriye gitme zamanım çoktan gelmiş. Bir arada küçük kızım için hastanede karıştı mi acaba korkusu yaşamıştım 2 kızım da halbuki babalarının kopyası hatta babaanne ve onun kardeşlerine bile benziyorlar. :)

Hadi kendimi tutayim gülmeyeyim diyorum ama yok olmuyor
47 haftalik dogum mu olur? Bari doğurup direkt okula yazdirin.

Psikyatri randevunuzu bir an önce alın lütfen

Kendinizi üzmeyin sizin psikolog değil de psikiyatrist randevusu almanız gerekiyor. Okb açısından değerlendirilmek isteyebilirsiniz. Okb böyle saçma ama saplantılı düşünceler yapıyor malesef. Hastasınız iyileşmek için doktora başvurmalısınız. Bugün DNA yaptırsanız acaba testler karıştı mı diyeceksiniz, testlerin karışmadığına ikna olsanız cihaz doğru sonuç verdi mi diyeceksiniz, sorunu kökten çözmek için psikiyatrist lazım. Üzülmeyin, tedavi olunca geçecek, Allah dermansız dert vermesin.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için psikiyatriye gittim zaten tanısı okb ilaçta kullanıyorum ama daha beter yaptı sanki

Çok teşekkür ederim yorumunuz için psikiyatriye gittim zaten tanısı okb ilaçta kullanıyorum ama daha beter yaptı sanki
Eğer düzenli kullanmazsanız mesela iki gün kullandınız 3.gün unuttunuz sonra devam ettiniz sonra yine unuttunuz şeklinde ilerlerseniz fayda göremezsiniz. Bir de etki etmesi için belli bir süre düzenli kullanmak gerekiyor bugünden yarına etkisini göstermiyor.

Bu arada sadece ilaç alınınca ilaç bırakıldığında tekrardan aynı şeyler tekrarlanabiliyor bu yüzden ilacın yanına terapi de almak lazım.

İlaç kullanmaya yeni başladıysanız böyle düşünmeniz normal. Düzenli kullanımda mutlaka yol kat edeceksiniz. Biraz zaman ve sabır…

İlaç kullanmaya yeni başladıysanız böyle düşünmeniz normal. Düzenli kullanımda mutlaka yol kat edeceksiniz. Biraz zaman ve sabır…
Teşekkür ederim ben bu durumdan emin olsam hiç birseyim kalmaz gibi geliyor

Yukarıda bir hanımefendi yazmış. Ona katılıyorum. Bundan emin olunca başka bir şey bulabilirsiniz. Okb aşılabilir bir hastalık. Siz sorunun temel kaynağını bulmuşsunuz. Çözümünüz de buna yönelik olmalı bence. Umarım en kısa zamanda sizi ele geçiren bu şüpheden kurtulduğunuzu da yazarsınız buraya. İyi dileklerim sizinle

Çok teşekkür ederim fıtratım degismediyse ben bu değilsem okb yım . Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz 8cin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…