- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
11senedir bunu düşünmüyordum daha yeni yeni oldu. Önceden aklıma gelirdi ama ihtimal vermezdim. Benzeme konusuna gelince ben ve çevrem benzetirler ama ne bileyim insan insana benzer11 senedir gerçekten bunu mu düşünüyosunuz yoksa yeni yeni mi düşünmeye başladınız? Noldu çocuğun huyu suyu babasına benzemiyo mu noldu ya 11 sene sonundaa
Duramaz degilmi sonuçta 7 hafta 35 gün yapar ama aklımdan çıkaramıyorum ya böyle birey mümkün mü diyorumYa saçmalama mısın lütfen 47 hafta bebek nasıl dursun karnında
Değil değil merak etme biyolojiye ters. Belli Bi haftadan fazla duramaz ölür bebek ya da doğar. Sana bana göre değişmez. Yani umarım ciddi soruyorsundur ben ciddi ciddi açıklıyorum çünkü.Duramaz degilmi sonuçta 7 hafta 35 gün yapar ama aklımdan çıkaramıyorum ya böyle birey mümkün mü diyorum
Teşekkür ederim çok ciddiyim hatta yukarıda yemin etmiştim artık inanmaniz icinDeğil değil merak etme biyolojiye ters. Belli Bi haftadan fazla duramaz ölür bebek ya da doğar. Sana bana göre değişmez. Yani umarım ciddi soruyorsundur ben ciddi ciddi açıklıyorum çünkü.
7 hafta 49 gün yaparDuramaz degilmi sonuçta 7 hafta 35 gün yapar ama aklımdan çıkaramıyorum ya böyle birey mümkün mü diyorum
Aynen olur. Bebek içerde sağ mı kalır sence ?Herkese merhaba kk nin değerli üyeleri. Kısaca hikayemi anlatmak istiyorum. 11 yıl önce Kasım ayinda biriyle ilişkim oldu. Adetim yeni bitmişti o sırada. ( saçma sapan bir seydi hala çok pişmanım) sonra bir daha görüşmedik. Kısa süre sonra şimdiki eşimle tanıştım. Aralık ayında normal adet oldum ocak ayında da normal oldum. Adetim bittikten Sonra o siralar nisanlim olan şimdiki eşimle ilişkimiz oldu. Sonra da 9 ay adet olmadım. Ocak ayindaki son adet tarihimden 39 hafta 3 gunde normal dogum yaptim.tabi bu arada apar topar evlendik çok şükür mutluyum ama bazen düşünmeden edemiyorum acaba cocuk o saçma kişiden olabilir mi..? Lütfen akıl verin mesela 47 haftalik dogum olur mu?
Aklım karıştığı için size soruyorumAynen olur. Bebek içerde sağ mı kalır sence ?
Sezeryan olduğumu nerden çıkardınız? İşte ayırt edilebilir mi diye sordumBen 42 hafta zor taşıdım iki normal doğumda da.
47 hafta nedir üstelik sezaryen?
Hadi onu geçtim kalp atışı duymaya gittiğin de 6 hafta ve 13 haftalık bebeği ayırt edemeyecek bir doktor yoktur.
Saçmalamayın artık.
KK girebilen hamileliğin 40 hafta olduğunu okumuştur yani verdiğiniz tarihlerin yanlış olduğunu biliyorsunuz ilk giden yol alır dua edin kan tahlilinde çocuğunuzun kan grubu eşinize uysun şimdilik kurtarirsiniz umarim kötü hastalık olmaz da DNA testinde patlamazsinizBakın ben cidden dalga geçmiyorum kimsenin aklınla oynama gibi bir düşüncemde yok. Bu durumu kimseye sorup anlatamadigimdan buraya yazdım. Anlamadığım neden sert usluptasiniz. Mesela mantıksız gelse de ılıman yaklasabilirsiniz
Ben ne demek istediğinizi anlamadımKK girebilen hamileliğin 40 hafta olduğunu okumuştur yani verdiğiniz tarihlerin yanlış olduğunu biliyorsunuz ilk giden yol alır dua edin kan tahlilinde çocuğunuzun kan grubu eşinize uysun şimdilik kurtarirsiniz umarim kötü hastalık olmaz da DNA testinde
Erken yol alan erken döl alır dedim..siz yolda da ara vermemişsiniz :)Ben ne demek istediğinizi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?