Gebelik tarihi hesaplamam

11 senedir gerçekten bunu mu düşünüyosunuz yoksa yeni yeni mi düşünmeye başladınız? Noldu çocuğun huyu suyu babasına benzemiyo mu noldu ya 11 sene sonundaa
11senedir bunu düşünmüyordum daha yeni yeni oldu. Önceden aklıma gelirdi ama ihtimal vermezdim. Benzeme konusuna gelince ben ve çevrem benzetirler ama ne bileyim insan insana benzer

Duramaz degilmi sonuçta 7 hafta 35 gün yapar ama aklımdan çıkaramıyorum ya böyle birey mümkün mü diyorum
Değil değil merak etme biyolojiye ters. Belli Bi haftadan fazla duramaz ölür bebek ya da doğar. Sana bana göre değişmez. Yani umarım ciddi soruyorsundur ben ciddi ciddi açıklıyorum çünkü.

Değil değil merak etme biyolojiye ters. Belli Bi haftadan fazla duramaz ölür bebek ya da doğar. Sana bana göre değişmez. Yani umarım ciddi soruyorsundur ben ciddi ciddi açıklıyorum çünkü.
Teşekkür ederim çok ciddiyim hatta yukarıda yemin etmiştim artık inanmaniz icin

Aynen olur. Bebek içerde sağ mı kalır sence ?

Ben 42 hafta zor taşıdım iki normal doğumda da.
47 hafta nedir üstelik sezaryen?
Hadi onu geçtim kalp atışı duymaya gittiğin de 6 hafta ve 13 haftalık bebeği ayırt edemeyecek bir doktor yoktur.
Saçmalamayın artık.

Sezeryan olduğumu nerden çıkardınız? İşte ayırt edilebilir mi diye sordum

KK girebilen hamileliğin 40 hafta olduğunu okumuştur yani verdiğiniz tarihlerin yanlış olduğunu biliyorsunuz ilk giden yol alır dua edin kan tahlilinde çocuğunuzun kan grubu eşinize uysun şimdilik kurtarirsiniz umarim kötü hastalık olmaz da DNA testinde patlamazsiniz

Ben ne demek istediğinizi anlamadım

Kan grupları da ayrıca uyumlu.

47 haftalık gebelikle, Reprilyan türü doğurdunuz sanacak okuyan amerikalı olsa.
47 haftalık doğum yapan birini gösterde kurban keselim…

Gülücük koymuşsunuz ama gülmedim. "Ara vermemissiniz" derken bu sizi ilgilendiren bir durum değil

Hanımefendi siz de düşündüğünüz şeyin mümkün olmadığını biliyorsunuz ancak belki eşinizden çok kısa bir süre önce yaşadığınız bu ilişkiyi eşinizden sakladınız. Açıkçası bu yaşadığınız şeyin şüphe değil dr suçluluk duygusu ya da pişmanlık olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılmak istemem, sizi kesinlikle yargılamıyorum. Güzel bir evliliğiniz, mutlu bir yuvanız varmış. Geçmişi de geçmişte bırakmak gerek diye düşünüyorum. Geçmişten gelen olumsuz duyguların sizi ele geçirmesine izin vermeyin.

Bakkal Hayri'den bence çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…