evet böyle ahmak insanlar var malesef hepimizin etrafında cevabını vericeksin gerekirse çirkefleşiceksin böyle insanlara,benim görümcemin bi eltisi var kadından cahillik akıyor ama ona sorsan herşeyin en iyisini bilir fazla yaş aramız yok 1.doğurmuş yetiştirememiş 2.ye 9 aylık hamileyken kayınvalideme gelmişlerdi oturmaya bende gittim içeri girdim kız gezmelerde doğurcan dedim hee valla ya falan dedi gülüştük ortamda kalabalık sonra pat diye kaynananda
istiyor sende yap artık demezmi bende kayınvalideme baktım kadın şok oldu banane canım kendilerine kalmış bişey daha yaşları kaçki dedi,bu salak gülüyo hala yapsın yapsın diyo bende döndüm hayırdır çocuğu ben yapıcam senmi bakıcaksın bak sen milletin lafıyla dolduruşa geliyosun yapıyosunda ne oluyo çocukları düğün salonuydu cenazeydi peşinden heryere sürüklüyosun bence sende bunları yapma dedim,herkes kendi işine baksın dedim mosmor oldu sonrada ayyy doğurmadan sanada geliyim bari sonra gelemem falan diye konuyu değiştirmeye çalıştı bende doğurmadan gelme canım benim koltuklar beyaz bizde doğurursun falan koltuklarım batar dedim...aslında bukadar tepki vermezdim ama bu kadının ben,i her gördüğünde bebek sorması ve herkesin içinde bunu yapması beynime kanın sıçramasına yettide arttı bile,aradan 5 ay geçti doğurdu çocuğunu görümceme gittim onlarda geldiler baya bi kalabalık yaşlı kadınlar vardı bebek soruyolar hemen atlıyo ordan amannn daha yaşı kaç yapmasın gezsin tozsun diyo

yani bazı insanlara gerçekten bi konudaki hassasiyetini anlatmak için kaba olmak gerekiyo canım hiç takılma bunlara boşver...