• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi acill ;)

İstanbul canim :KK66: veeeeee hamileyimmm :KK66:)) beta 356,51 :KK66:) cok tesekkur ederim dualariniz icin allahim insallah tez zManda sizede nasip etsin :KK66:
Yuz saatte ogrenemedim 1 saate cikar sonuc dedi internette cikmiyo aradim hastaneyi mail attirdim kendime kadin demistir herhalde deli bu kiz diye ;))

İstanbul canim :KK66: veeeeee hamileyimmm :KK66:)) beta 356,51 :KK66:) cok tesekkur ederim dualariniz icin allahim insallah tez zManda sizede nasip etsin :KK66:
Ayyyy ayy ayy ayyyy nasıl güzel nasıl güzel bir haber buuu allahım nasıl mutlu oldum çok şükür ya:KK68: allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah :KK3:

Hayirli sun canim Allah bizlerede nasip etsin. Ne kadar surede kavustun bebisine
Canim insallah tez zamanda sizinde olsun insallahh:)) ben eylulde kalbi durdugu icin ilk bebegimi aldirmak zorunda kalmistim sonrasinda yani 3 ay sonra yekrar oldu ve ayrica polikistik overim var ;) Allahim ol diyince oluyo iste ;)

Askolsun yaa kaybolurmuyum hic iste burdayim :KK66: gece uyuyakalmmisim teli de yeni aldim elime hemmeen cevaplarimi verim dedim :KK66:
Şaka tatlım takıl bebişinle kocişinle ohh miss :) darısı bizim göbişlere inşallah :)

Nasıl bir heyecan yaa ben de yaşamak istiyorum... Ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce bile heyecanlanıyorum:KK31::KK70::KK70: hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :anneadayı::KK46:
aynen canım ya aynı duyguları bende yaşıyorum:cry:

hayırlı olsun rabbim sağlıkla kavuştursun

Kızlar merhaba size bir sorum olacak benim adet günüme daha 7 gün var ama akıntım var birde akıntımın içinde hafif kan var bu yerleşme kanaması olabilirmi daha 7 gün var diye test yapsam olumlu sonuç alabilirmiyim acaba kızlarrrr ? Acil cevap atarmısınız ona göre test yapıcammm

Back
X