Gebelik testi belli belirsiz çıkanlar

Gokcen5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
1.388
384
123
Hanımlar gebelik testiniz belli belirsiz olup gebelik testi görüntüsü olan var mı benim bata 7 ve 8 gün varken böyle çıktı kızımdada böyleydi pazartesi tekrar yapacağım ama sizinkileri merak ettim

Eklentiler

• IMG_4552.webp
    148,1 KB · Görüntüleme: 116
Test yaptığımda 1. Dakikada çıkan sonuç bu. Koşarak değil resmen uçarak acile gidip kan vermiştim. Kanda negatif çıktı.
Bir daha kaset test yapmaya tövbe ettim

Eklentiler

• IMG_1038.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 106
Hanımlar gebelik testiniz belli belirsiz olup gebelik testi görüntüsü olan var mı benim bata 7 ve 8 gün varken böyle çıktı kızımdada böyleydi pazartesi tekrar yapacağım ama sizinkileri merak ettim
Regle 7,8 gün varsa yumurta çatlamanın üstünden 6,7 gün geçmiş demek oluyor canım. Bu kadar kısa sürede idrarda beta hcg çıkması imkansız. Seni üzmek istemem ama testte de beyaz çizgi çıkmış zaten

Hamileliğim bu testlerle öğrenmiştim adete 4-5 gün vardı

Eklentiler

• IMG_4533.webp
    129,7 KB · Görüntüleme: 90
Kızımda böyle öğrendim

Eklentiler

• IMG_4563.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 81
Çatlama erken olabiliyor benim kızımda böyle çıkmıştı

Kızlar geçen ayda benim hep ikinci çizgi çıktı ama regl oldum bu ay akıllandım 1 tane erken gebelik aldım pazartesi kargo gelirse tekrar yaparım o zaman adete 3 veya 4 gün kalmış oluyor

Kızlar geçen ayda benim hep ikinci çizgi çıktı ama regl oldum bu ay akıllandım 1 tane erken gebelik aldım pazartesi kargo gelirse tekrar yaparım o zaman adete 3 veya 4 gün kalmış oluyor
Hangi marka aldın canm. Predictor se çıkar onda. Pazartesi

Canım bata 7 gün kala öğrendim ben evde testler silik çıkınca kan verdim 52,66 ile öğrendim gebeliğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…