- 8 Aralık 2019
- 1.388
- 384
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regle 7,8 gün varsa yumurta çatlamanın üstünden 6,7 gün geçmiş demek oluyor canım. Bu kadar kısa sürede idrarda beta hcg çıkması imkansız. Seni üzmek istemem ama testte de beyaz çizgi çıkmış zatenHanımlar gebelik testiniz belli belirsiz olup gebelik testi görüntüsü olan var mı benim bata 7 ve 8 gün varken böyle çıktı kızımdada böyleydi pazartesi tekrar yapacağım ama sizinkileri merak ettim
Kızımda böyle öğrendimRegle 7,8 gün varsa yumurta çatlamanın üstünden 6,7 gün geçmiş demek oluyor canım. Bu kadar kısa sürede idrarda beta hcg çıkması imkansız. Seni üzmek istemem ama testte de beyaz çizgi çıkmış zaten
Çatlama erken olabiliyor benim kızımda böyle çıkmıştıRegle 7,8 gün varsa yumurta çatlamanın üstünden 6,7 gün geçmiş demek oluyor canım. Bu kadar kısa sürede idrarda beta hcg çıkması imkansız. Seni üzmek istemem ama testte de beyaz çizgi çıkmış zaten
Benimde kızımda böyleydiHamileliğim bu testlerle öğrenmiştim adete 4-5 gün vardı
Canım erken yumurtlama ihtimalin var zaten o zaman regle 7,8 gün değil daha az kalmış oluyor.Benimde kızımda böyleydi
Valla bilmiyorum benim biraz sorunlu ve düzenli değil çok reglCanım erken yumurtlama ihtimalin var zaten o zaman regle 7,8 gün değil daha az kalmış oluyor.
Hangi marka aldın canm. Predictor se çıkar onda. PazartesiKızlar geçen ayda benim hep ikinci çizgi çıktı ama regl oldum bu ay akıllandım 1 tane erken gebelik aldım pazartesi kargo gelirse tekrar yaparım o zaman adete 3 veya 4 gün kalmış oluyor
Canım bata 7 gün kala öğrendim ben evde testler silik çıkınca kan verdim 52,66 ile öğrendim gebeliğimiHanımlar gebelik testiniz belli belirsiz olup gebelik testi görüntüsü olan var mı benim bata 7 ve 8 gün varken böyle çıktı kızımdada böyleydi pazartesi tekrar yapacağım ama sizinkileri merak ettim
Teşekkür ediyorumCanım bata 7 gün kala öğrendim ben evde testler silik çıkınca kan verdim 52,66 ile öğrendim gebeliğimi
AwokHangi marka aldın canm. Predictor se çıkar onda. Pazartesi
Bende ondan kullanıyorum şimdi güzel bence.
Baya güzel kızımdada kullandım çıkarmıştıBende ondan kullanıyorum şimdi güzel bence.
Bende iğne etkisini takip için kullanıyorum çok netBaya güzel kızımdada kullandım çıkarmıştı
Biri iğneden sonraki ilk gün.Baya güzel kızımdada kullandım çıkarmıştı