Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar mrb uzunca bi sure bekledigimiz testin sonucunu bugun gordum fakat aklima taklilan cok erkn cikmasi yani ben ayin 31. De catlama ignesi oldum ogun sonra ilk 3 gun iliski oldu bugun test yaptim bel agrimdan suphe ettigim icin ikinci cizgi belirgin cikm bu normal mi acaba bi bakarmisiniz
Kizlar mrb uzunca bi sure bekledigimiz testin sonucunu bugun gordum fakat aklima taklilan cok erkn cikmasi yani ben ayin 31. De catlama ignesi oldum ogun sonra ilk 3 gun iliski oldu bugun test yaptim bel agrimdan suphe ettigim icin ikinci cizgi belirgin cikm bu normal mi acaba bi bakarmisinizEki Görüntüle 2042052
Eki Görüntüle 2042052
İğneden 8 gün sonra yapmışsınız. İğnenin etkisi 14 günde geçiyor. Gebelik var mı yok mu bilmiyorum ama 14 günden önce yapılan test yanıltıcı olabilir. Bence ayın 15 inden sonra tekrar yapin
İğneden 8 gün sonra yapmışsınız. İğnenin etkisi 14 günde geçiyor. Gebelik var mı yok mu bilmiyorum ama 14 günden önce yapılan test yanıltıcı olabilir. Bence ayın 15 inden sonra tekrar yapin