• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi boya dağılması

kelebek3333

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
791
Puanlar
103
Kızlar gebelik testime bakar mısınız galiba geçersiz fakat böyle olup pozitif olan oldumu merak ediyorum 😊

Eklentiler

• IMG_4196.webp
    IMG_4196.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 57
İdrar çok gelmiş galiba 😔 tekrarla istersen kuzum
Üzerinde 4-5 damla yazıyordu damlalıkla 4 damla damlattım aslında ama anlamadım 😊 hayırlısı bakalım 2 gün var adet tarihime

En iyisi adet tarihini beklemek sanırım elimdeki testler bozuk iki tane yaptım ikisi de bu şekilde dağılma oluştu 😊
Bende ilk testimi kendim almıştım eşimle yani batırdım idrarın içine çok gelmiş idrar galiba bide yatay pozisyonda tutmamıştım ilk defa yapıyorum ya becerememişim hahahaa geçersiz çıktı bende hee hamile değilmişim hehehe deyip çöpe atmıştım testi sonra bayramda memlekete gittim arkadaşım test almış onun sayesinde öğrendim anlattı nasıl yapacağımı ona oturmaya gitmiştim öyle öğrenmiştim

Bende ilk testimi kendim almıştım eşimle yani batırdım idrarın içine çok gelmiş idrar galiba bide yatay pozisyonda tutmamıştım ilk defa yapıyorum ya becerememişim hahahaa geçersiz çıktı bende hee hamile değilmişim hehehe deyip çöpe atmıştım testi sonra bayramda memlekete gittim arkadaşım test almış onun sayesinde öğrendim anlattı nasıl yapacağımı ona oturmaya gitmiştim öyle öğrenmiştim
Ne güzel hayırlı olsun inşallah 🥰 benim de eğer olursa ikinci gebeliğim olacak yani şimdiye kadar test yaptım nasıl yapıldığını vs biliyorum o kadar dikkat ettiğim halde iki testin de bu şekilde çıkması şaşırtıcı bugün adet günümdü olmadım bakalım pazartesiye kadar olmazsam kan vericem 😊

Evet bugün adet oldum kızlar bakalım birdahaki ay nasip

Back
X