- Emoji Skoru
- 791
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi kelebek3333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar çok gelmiş galibaKızlar gebelik testime bakar mısınız galiba geçersiz fakat böyle olup pozitif olan oldumu merak ediyorum![]()
Üzerinde 4-5 damla yazıyordu damlalıkla 4 damla damlattım aslında ama anlamadımİdrar çok gelmiş galibatekrarla istersen kuzum
En iyisi adet tarihini beklemek sanırım elimdeki testler bozuk iki tane yaptım ikisi de bu şekilde dağılma oluştuTest bozuk. Başka test ile tekrarlayın.
Ee dağılınca sonuç ne oldu anlamadım yaniÜmitlendirmek istemem ama benimde dağılmıştı böyle
Bende ilk testimi kendim almıştım eşimle yani batırdım idrarın içine çok gelmiş idrar galiba bide yatay pozisyonda tutmamıştım ilk defa yapıyorum ya becerememişim hahahaa geçersiz çıktı bende hee hamile değilmişim hehehe deyip çöpe atmıştım testi sonra bayramda memlekete gittim arkadaşım test almış onun sayesinde öğrendim anlattı nasıl yapacağımı ona oturmaya gitmiştim öyle öğrenmiştimEn iyisi adet tarihini beklemek sanırım elimdeki testler bozuk iki tane yaptım ikisi de bu şekilde dağılma oluştu![]()
Ne güzel hayırlı olsun inşallahBende ilk testimi kendim almıştım eşimle yani batırdım idrarın içine çok gelmiş idrar galiba bide yatay pozisyonda tutmamıştım ilk defa yapıyorum ya becerememişim hahahaa geçersiz çıktı bende hee hamile değilmişim hehehe deyip çöpe atmıştım testi sonra bayramda memlekete gittim arkadaşım test almış onun sayesinde öğrendim anlattı nasıl yapacağımı ona oturmaya gitmiştim öyle öğrenmiştim
PozitifmişEe dağılınca sonuç ne oldu anlamadım yani
Böyle duyunca iyice meraklandımPozitifmiş