Gebelik testi boyle cikti

Canim yarin sabah tekrarla testi ilkinde silik bi cizgi var ama 5 dk sonra ciktiysa geçersiz ikinci test hatali...
Kesin olsun diyorsan aksam acile git kan tahlili yaptir ama adetim gecti de yoksa yapmazlar
Yok gecmedi cnm 2 gub daha bekliyim diyorm okadar umitsizmki cunku

Ustekki pozitif. Ayrica yeniden test yap idrarini 5-6 saat tut Bugun test yapicaksan .yarin sabah yapicaksan ilk idrarinla daha iyi olur tabi.ben yarim saat beklediim pozitif cikmisti. Kanda pozitif cikti. Hayirlisi olsun
Yarim saat sonrami cikti cnm ben bi dusuk gecirdim ilk öğrendiğimde onu 4 gun once pozitifti silikte olsa gayet netti simdi 2 gun var olsa kesin belirgin cikardi diorm ondn hic umidim yok belirtide yok ama bu testlerde heo bana mi denk gelio ne gecen ayda 4 tane yaptim ilk ikisi kıpkırmızı ve cok daginikti heveslendim sonra bidaha yaptim negatifti buda kesin oyledir ikiside ayni marka ilk cizgi gibi gorunende dun hicbise yoktu bildigin negatif sabah oyle olmus sabah yaptığımda daginik gecersz yani uff ilce burasi adam akilli eczane yok olsasa adam akilli marka yok

Evet ben hatta cope attim aklima geldi bakayim dedim bi baktim pozitif. Dusundum sigara kulu vardi copte belkide ondan pozitif cikmistir diye. Cunku testi yaparken sigara dumanindan uzak tutulmasi yaziyor ustunde. Neyse farkli bi marka aldim. Onuda 10 dk bekledikten sonra cizgi cikti. Sende farkli bi marka dene benim kullandigim marka certain

Benim adetime 8 gün vardı yaptım 10 dksonra silik çıktı çok az belirti vardı herkes inanma bozuk dedi kan tahlili yaptırdım bi gün sonra hamile olduğumu ögrendim bence test yerine kan tahlili yaptır cnm

Hiç bir zaman ümitsizlik yapma canim
Herşeyin vakti zamanı var Allah sağlıklı evlatlar versin Bebek bebek diye birlikte olmayın siz olayın akışına bırakın stressiz olduğunuzda daha kolay bebek sahibi olursunuz

Ben miratech aldım 5 tl doğru sonuç verdi. Tabi hata paylarıda var... Predictor aldım hatalı ürün çıktı....

Cnm iste en ustekini dun yaptim bugune oyle olmus ilk 15 dk hicbise yoktu bombostu isiga bile tuttum yok

Bazı testler 20 dakikalık bazıları daha fazla veya daha az oluyor.
Bende okadar ümitsizdim ki 14. Günde yaptım. Olunca oluyor valla. Bak simdi bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…