Yok gecmedi cnm 2 gub daha bekliyim diyorm okadar umitsizmki cunkuCanim yarin sabah tekrarla testi ilkinde silik bi cizgi var ama 5 dk sonra ciktiysa geçersiz ikinci test hatali...
Kesin olsun diyorsan aksam acile git kan tahlili yaptir ama adetim gecti de yoksa yapmazlar
Yarim saat sonrami cikti cnm ben bi dusuk gecirdim ilk öğrendiğimde onu 4 gun once pozitifti silikte olsa gayet netti simdi 2 gun var olsa kesin belirgin cikardi diorm ondn hic umidim yok belirtide yok ama bu testlerde heo bana mi denk gelio ne gecen ayda 4 tane yaptim ilk ikisi kıpkırmızı ve cok daginikti heveslendim sonra bidaha yaptim negatifti buda kesin oyledir ikiside ayni marka ilk cizgi gibi gorunende dun hicbise yoktu bildigin negatif sabah oyle olmus sabah yaptığımda daginik gecersz yani uff ilce burasi adam akilli eczane yok olsasa adam akilli marka yokUstekki pozitif. Ayrica yeniden test yap idrarini 5-6 saat tut Bugun test yapicaksan .yarin sabah yapicaksan ilk idrarinla daha iyi olur tabi.ben yarim saat beklediim pozitif cikmisti. Kanda pozitif cikti. Hayirlisi olsun
Yarim saat sonrami cikti cnm ben bi dusuk gecirdim ilk öğrendiğimde onu 4 gun once pozitifti silikte olsa gayet netti simdi 2 gun var olsa kesin belirgin cikardi diorm ondn hic umidim yok belirtide yok ama bu testlerde heo bana mi denk gelio ne gecen ayda 4 tane yaptim ilk ikisi kıpkırmızı ve cok daginikti heveslendim sonra bidaha yaptim negatifti buda kesin oyledir ikiside ayni marka ilk cizgi gibi gorunende dun hicbise yoktu bildigin negatif sabah oyle olmus sabah yaptığımda daginik gecersz yani uff ilce burasi adam akilli eczane yok olsasa adam akilli marka yok
Benim adetime 8 gün vardı yaptım 10 dksonra silik çıktı çok az belirti vardı herkes inanma bozuk dedi kan tahlili yaptırdım bi gün sonra hamile olduğumu ögrendim bence test yerine kan tahlili yaptır cnmYok gecmedi cnm 2 gub daha bekliyim diyorm okadar umitsizmki cunku
Yok gecmedi cnm 2 gub daha bekliyim diyorm okadar umitsizmki cunku
Yarim saat sonrami cikti cnm ben bi dusuk gecirdim ilk öğrendiğimde onu 4 gun once pozitifti silikte olsa gayet netti simdi 2 gun var olsa kesin belirgin cikardi diorm ondn hic umidim yok belirtide yok ama bu testlerde heo bana mi denk gelio ne gecen ayda 4 tane yaptim ilk ikisi kıpkırmızı ve cok daginikti heveslendim sonra bidaha yaptim negatifti buda kesin oyledir ikiside ayni marka ilk cizgi gibi gorunende dun hicbise yoktu bildigin negatif sabah oyle olmus sabah yaptığımda daginik gecersz yani uff ilce burasi adam akilli eczane yok olsasa adam akilli marka yok
Cnm iste en ustekini dun yaptim bugune oyle olmus ilk 15 dk hicbise yoktu bombostu isiga bile tuttum yok
Pki bu pozitif mi ilk 3 saat tekti sonra boyle oldu
Pozitif cnmPki bu pozitif mi ilk 3 saat tekti sonra boyle oldu
Nekadar var bataPki bu pozitif mi ilk 3 saat tekti sonra boyle oldu
Ciddimisiniz ya,Pozitif
Ya cizgi var gibi duruo ama 3 saat sonra cikmissa tekrarla cnmCiddimisiniz ya,
üzerinden çok geçmiş. başka bir test yapman gerekir.Pki bu pozitif mi ilk 3 saat tekti sonra boyle oldu
Ablacm ben yuzeysel bi iliski yasadm yani cinsel temas yok adetliydim bide pantolan zibin ped vardi sanrim onun baslma sıvısı geldi ustume ve yaklask 2.5 ay oluyor bi suru test yaptm sdce 2 test byle ckti
Ablacm ben yuzeysel bi iliski yasadm yani cinsel temas yok adetliydim bide pantolan zibin ped vardi sanrim onun baslma sıvısı geldi ustume ve yaklask 2.5 ay oluyor bi suru test yaptm sdce 2 test byle ckti
Pki bu pozitif mi ilk 3 saat tekti sonra boyle oldu
Ablacm ben yuzeysel bi iliski yasadm yani cinsel temas yok adetliydim bide pantolan zibin ped vardi sanrim onun baslma sıvısı geldi ustume ve yaklask 2.5 ay oluyor bi suru test yaptm sdce 2 test byle ckti yni pozitfmi bu smdidamlatmissin
Bu sabah yapldi 9da 5 sat snra byle oldu kesin pozitfmi ya
O sekilde yasanan iliskiden cocuk olmasi imkansiz testin hatali ilk 15 dk dan sonra olusan cizgi gecersizBu sabah yapldi 9da 5 sat snra byle oldu kesin pozitfmi ya
Dimi abla ya hamilelik yoktur dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?