Gebelik testi fobim :(

Kahve kokulu

Allah insanı iddiasından vurur!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
241
265
103
Selam arkadaşlar ben pko hastasıyım iki aydır klomen tedavisi görüyorum klomen adet gecikmesi yapıyor eveett ama ilk defa 12 günlük gecikmem var kabızım ve yüzümde kırmızı leke gibi şeyler çıkıyor test yapamıyorum resmen korkuyorum yine tek çizgi çıkıcak diye umutlanmak istemiyorum zaten bu ay yumoş büyümedi pek o yüzden iğne olmadım geçen ay kendi kendine çatlamış tı nabıcam ben beklemeye devam mı edicem çok sıkıldım artık Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah hayırlısıyla...

Doktorum bu ay bişe bekleme dediği için bende hiiç takmadım zaten adet olucam diye hamile değilime odakladım hep kendimi

Stres yapmadığın için belki gelmiştir meleğin sana.Test yapmadan bilemezsin tabi.Lütfen üzme kendini,yorma beynini.Neden ne zaman diye.Bu düşünceler bebeğine kavuşma süreni artırır sadece.İnşallah Rabbim en kısa zamanda gönderir yavrunu sana.

Normalde kaç güne bir oluyor ki adetinz ?? Bence testi yapıp ona gore tedavine devam etmelisin sonuçta dünyanın sonu değil Rabbim hepimize yardım etsn bnde çok istiyorum çocuk ama nasip olmadı henüz..

İnşallah stres yapmadım evet hatta hamile olabilirmisin diyen herkese bugün yarın adet olurum diye umutlarını kırdım ama 12 gün gecikme bana ümit oldu inşallah meleğim benimledir

Normalde kaç güne bir oluyor ki adetinz ?? Bence testi yapıp ona gore tedavine devam etmelisin sonuçta dünyanın sonu değil Rabbim hepimize yardım etsn bnde çok istiyorum çocuk ama nasip olmadı henüz..
Normalde 28 günde bir klomend başladım başlayalı gecikme oldu ama enn fazla 7-8 gün sonra hemen adet oluyordum mutlaka oluyordum o yüzden bekledim bide şimdi olucam bugğn olucam derken 12 gün oldu

Bugün yapıcam galiba test umarım Rabbim nasip etmiştir tek çizgiden çok korkuyorum dünyanın sonu değil ama herr ay umutlanıyorum sonra sonu hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…