- 23 Haziran 2016
- 241
- 265
- 103
- Konu Sahibi Kahve kokulu
-
İnşallah stres yapmadım evet hatta hamile olabilirmisin diyen herkese bugün yarın adet olurum diye umutlarını kırdım ama 12 gün gecikme bana ümit oldu inşallah meleğim benimledirStres yapmadığın için belki gelmiştir meleğin sana.Test yapmadan bilemezsin tabi.Lütfen üzme kendini,yorma beynini.Neden ne zaman diye.Bu düşünceler bebeğine kavuşma süreni artırır sadece.İnşallah Rabbim en kısa zamanda gönderir yavrunu sana.
Normalde 28 günde bir klomend başladım başlayalı gecikme oldu ama enn fazla 7-8 gün sonra hemen adet oluyordum mutlaka oluyordum o yüzden bekledim bide şimdi olucam bugğn olucam derken 12 gün olduNormalde kaç güne bir oluyor ki adetinz ?? Bence testi yapıp ona gore tedavine devam etmelisin sonuçta dünyanın sonu değil Rabbim hepimize yardım etsn bnde çok istiyorum çocuk ama nasip olmadı henüz..
İnşallah olmuştur çok sağolun yapıcam test bugünBen de klomenle catlatma ignesi olmadan hamile kaldim. Nasilsa olmaz diye kafama takmamistim yumurta kucuktu.
Sizin neden olmasin ki.
yumurtalıklarınıza yumoş mu diyorsunuz gerçekten?
Yumurtalıklarımız büyüynce çok seviniyoruz ve bize çok tatlı geliyorlar bu yüzden genel olarak yumoş diyoruz
İnşallah olmuştur çok sağolun yapıcam test bugün
bekliyoruz haberleriİnşallah olmuştur çok sağolun yapıcam test bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?