Gebelik testi fobim :(

Test yapıldı gebelik yokmuş değerim düşmüş Hayırlısı rabbim bize de nasip ettiyse evlat sevgisini bir gün olur inşallah
Canım hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda alırsın o güzel haberi, sakın üzme kendini olur mu daha da gecikmesin :)

Canım hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda alırsın o güzel haberi, sakın üzme kendini olur mu daha da gecikmesin :)
Bu ay adetten sonra çatlatma iğnesi vurulacağım. Kısmetse Allah'ım nasip etsin bende burada haykırayım bebişim olacak diye

Benimde bugün 17.günüm hala gelen adet kanaması filan yok hiiç takmadım kafama amaaan olurum zaten diye dün takvimime baktım 17 gün olmuş ama tekrar test yapmak istemiyorum eşim ısrar ediyor ama ben istemiyorum bak bir iki gün bekle adet gelir diye diye 17 gün olmuş

Sendemi adet söktürücü iğne oldun canım

Ne oldu canım var mı bi gelişme?

Hiç korkmayın yapın testi hatta adetiniz 45 günü geçtiyse mutlaka önce kan testi yaptırın sonra gebelik olsada olmasada doktora gidin bende sizin gibi düşünüp 3 ay yapmadım nasıl olsa bebek yoktur 4 yıldır olmuyor diye pkoluyum bende sonra bir gece ağrı sancı ve kanamayla hastanede bulunca kendimi düşük yaptığımı öğrendim ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…