- 30 Ocak 2013
- 29.491
- 43.979
- 798
- Konu Sahibi Kahve kokulu
-
Yumuş ne alaka diye dusundum
Uzun uzun
: (
yumurta büyümeden olur mu bilemedim ben simdiSelam arkadaşlar ben pko hastasıyım iki aydır klomen tedavisi görüyorum klomen adet gecikmesi yapıyor eveett ama ilk defa 12 günlük gecikmem var kabızım ve yüzümde kırmızı leke gibi şeyler çıkıyor test yapamıyorum resmen korkuyorum yine tek çizgi çıkıcak diye umutlanmak istemiyorum zaten bu ay yumoş büyümedi pek o yüzden iğne olmadım geçen ay kendi kendine çatlamış tı nabıcam ben beklemeye devam mı edicem çok sıkıldım artık Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah hayırlısıyla...
Değerde oynama var yükselebilirAllah gönlünüze göre versin bende aynı dertten muzdaribim 3 Aydır hep negatifşimdi ovalasyon günümü 3 geçti ve ilişkiyide ben meraktan gebelik testi yaptım 0,6 çıktı. Bugün adet söktürücü iğne vurunmaya gittim gebe olabilirsin dedi hemşire yani yükselirmi sizce bu?
Değerde oynama var yükselebilir
Benim değerim 0.563 çıktı doktor gebelik yok dedi, 1 hafta sonra test yaptım gebe olduğumu öğrendim. İnşallah seninde öyle olur dua et.Ağzından bal damlıyor öyle heycanlandım ki anlatamam. Ama bir yanım buruk çünkü hayal kırıklığı olsun istemiyorum
Benim değerim 0.563 çıktı doktor gebelik yok dedi, 1 hafta sonra test yaptım gebe olduğumu öğrendim. İnşallah seninde öyle olur dua et.
Yok canım normal benim ki, ne kadar zaman sonraydı hatırlamıyorum, ama çok yakın değildi adetime yakındı çünkü.Senin değerin ilişkiden ne kadar sonra 0,563 çıktı ve sendede pko varmı canım benim
Yok canım normal benim ki, ne kadar zaman sonraydı hatırlamıyorum, ama çok yakın değildi adetime yakındı çünkü.
İnşallah güzel hayırlı haberler alırsın mübarek cuma günü dua edicem sana :)İnşallah inan bana umut oluyorsun :)
Allah razı olsun canım. Allahım seninde bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah güzel hayırlı haberler alırsın mübarek cuma günü dua edicem sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?