Gebelik testi fobim :(

yumurta büyümeden olur mu bilemedim ben simdi merak ettim test yaptınız mi?

Canim bende senin gibi negatif görme korkusundan 2 hafta gecikme ile öğrenmiştim 6 haftalık hamileydim öğrendiğimde :)
inşallah gelmiştir meleğin ,ilk defa olduğunu soyluyosun benimde öyleydi bekleme artık bence bi test yap :)

Ee yaptın mı sonuç ne ? Bence takmadığın için bu ay olmuş olabilir. Stres etkiliyor çünkü.

Allah gönlünüze göre versin bende aynı dertten muzdaribim 3 Aydır hep negatif şimdi ovalasyon günümü 3 geçti ve ilişkiyide ben meraktan gebelik testi yaptım 0,6 çıktı. Bugün adet söktürücü iğne vurunmaya gittim gebe olabilirsin dedi hemşire yani yükselirmi sizce bu?

Malesef idrar testi negatif çıktı arkadaşlr bir iki gün sonra tekrarlicam pazartesi de kanda baktırıcm hamileyim dir inşallah

Değerde oynama var yükselebilir

Ağzından bal damlıyor öyle heycanlandım ki anlatamam. Ama bir yanım buruk çünkü hayal kırıklığı olsun istemiyorum
Benim değerim 0.563 çıktı doktor gebelik yok dedi, 1 hafta sonra test yaptım gebe olduğumu öğrendim. İnşallah seninde öyle olur dua et.

Benim değerim 0.563 çıktı doktor gebelik yok dedi, 1 hafta sonra test yaptım gebe olduğumu öğrendim. İnşallah seninde öyle olur dua et.

Senin değerin ilişkiden ne kadar sonra 0,563 çıktı ve sendede pko varmı canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…