Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi (fotograflı)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meltemmisin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
1.857
978
123
Hatay
Markası predictör hemen çektim yapınca ama pek güvenemedim bu hayalet gibi bu testin kendisindemi çıkıyo kafam karıştı 6.5 gün var bata .tabi fotoğrafta zor görünüyor cok dikkatli bakmak gerekiyo

Eklentiler

• 7B75C85C-0734-4E7D-B0FB-DFC90949C979.webp
    9 KB · Görüntüleme: 297
Markası predictör hemen çektim yapınca ama pek güvenemedim bu hayalet gibi bu testin kendisindemi çıkıyo kafam karıştı 6.5 gün var bata .tabi fotoğrafta zor görünüyor cok dikkatli bakmak gerekiyo
Merhaba canım. Çizgi kaç dk da çıktı

Kızlar merhaba gebelik testi yaptım sizce pozitif mi bakar mısınız

Eklentiler

• D76B3B13-9727-41E1-A5C3-C012FC4253B7.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 228
  • 42B5A8CA-37E3-4C47-9E3C-251F89AEA561.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 157
  • 08B25F77-8B3F-481E-ACEC-F061E77A1FB0.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 230
Canım ben de yaptım bu markayı 5 gün kala Hayali çizgi çıktı. Boş testlerden birini açtım baktım ki o hayali çizgiler testin kendisinde var ertesi gün tekrar yaptım testi bu sefer testin boş halini inceleyip yaptım ekstra ikinci çizgi yok. Günler geçti hamileymişim. Son derece güvenilmez bi marka. Geç döllenme değildim çünkü. Başka markaları kullanın derim

Predictor en iyi marka erken gebelik testlerimde, büyük ihtimalle olduğunu düşünüyorum. Perşembe günü yap at buraya bakayım, takipteyim
Benim testimi negatif çıkardı 2 kez. Üstelik geç döllenme de değildi hamileymişim. Hiç güvenmiyorum prodictora

ben görüyorum valla bu testler yerine 5 liralık testleri daha cok tavsiye ederim yarn bide onla yap bak gorceksin daha belirgin ckıcak Rabbim umutlarını boşa çıkarmasın dualarım seninle

Canm normal kaset test yaptım negatif.bidaha bu testten almam bende fark edip baktım diger teste kendisinde varmış gerçekten o çizgi sanırım hamile deglm ama 6 gün var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…