Beta 126 cikti ne kanama ne agri dis gebelikten supheleniliyor bende suphelenmistim kimyasal adet gibi akar gider.yani insan ne hissediyorsa o.anksiyeteler gecirdim icimde sikintilar vardi kotu bisey olcakti oldu.
Beta 126 cikti ne kanama ne agri dis gebelikten supheleniliyor bende suphelenmistim kimyasal adet gibi akar gider.yani insan ne hissediyorsa o.anksiyeteler gecirdim icimde sikintilar vardi kotu bisey olcakti oldu.
Hayirlisi olsun demekki zamani degilmis,pihtilasma ve gebetik test vermenizde fayda var.Hamile kaliyor olusunizda cok iyi,umarim son hayal kirikligi olur sizin icin
Bi kere düşüğüm oldu seni çok iyi anlıyorum ilk bebeğimdi 6 haftada düştü yıkıldım . Sonra tekrar hamile kaldım ve kimyasaldı adetten bi hafta sonra zaten kanama başladı . Ve şu an 9haftalık hamileuim doktor çok sağlıklı dedi . Genelde kimyasaldan sonra çok sağlıklı gebelikler oluyor sakın üzülme Allah’ın izniyle oluyor ne oluyorsa .yediklerini değiştir . Ben hocaya gittim yediklerimi değiştirdi onu uyguladım ve tek gecede hamile kaldım . Bazı şeyler vesiledir sabırlı olüzülme
Hayirlisi olsun demekki zamani degilmis,pihtilasma ve gebetik test vermenizde fayda var.Hamile kaliyor olusunizda cok iyi,umarim son hayal kirikligi olur sizin icin
Genetik verdim hepsi cikmadi sonuclarin ama protein S,protein C, lupus, antitrombin normal cikti.bi tupum tikaliydi onun disinda tum herseyim normal turp gibiyim.esimde baktircak genetigine.iki yil olmadi olmadi 2 ayda bir arka arkaya sagliksiz gebelikler tovbe estf.
Genetik verdim hepsi cikmadi sonuclarin ama protein S,protein C, lupus, antitrombin normal cikti.bi tupum tikaliydi onun disinda tum herseyim normal turp gibiyim.esimde baktircak genetigine.iki yil olmadi olmadi 2 ayda bir arka arkaya sagliksiz gebelikler tovbe estf.
Şöyle ki . Asitli olan ne varsa yasak çay yasak kesinlikle çay türleri yasak yanmış yağlı şeyler yasak meyve suları hazırlar yasak. Her sabah özel bi kür verdi onu yaptım içtim . Benim için zordu tadı da iyi sayılmazdı ama inşallah şifa oldu