Ne zaman sıfırlanır tam olarak bu ya kan vermekten delik deşik oldu kollarım. Bir de bu kimyasal olayı neden oluyor acabaKimyasal
Sana kötü düşünme demekten dilimde tüy bitti bak kötü mü oldu illa iki kez oldu diye öyle olcak degıl ya her sey Allah dan kötüyü cagırma kotu dusunme Allah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin hayırlı olsun gebeliğinSon durum:Beta 909 ciktiilla iki kat olmasina gerek yok dedi cok guzel yukselmis
Cok moralim bozukBende kimyasal yaşadım bir hafta sonra adetten düşüyor.
kahverengi lekelenmem var ins sikinti olmazSana kötü düşünme demekten dilimde tüy bitti bak kötü mü oldu illa iki kez oldu diye öyle olcak degıl ya her sey Allah dan kötüyü cagırma kotu dusunme Allah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin hayırlı olsun gebeliğin
Bi doktora gözük belki progestan falan verir düşük önleyicikahverengi lekelenmem var ins sikinti olmaz
ilk adet gunum 10daydi hafif kahverengi akinti geldi ertesi gune kanamam geldi 4. gunumde et parcasi geldiKızlar bu kimyasal gebelikte adetiniz gününde mi oldu? Ne olur bisey diyin kafayı yicem
kimyasal gebelik yasadim bende bu hafta reglimin 6. gunu sen ne zman hamile kaldin kimyasaldan sonraAdet gunude olur biraz gecince de.bi hafta gecince dustu benim en son
Fitil kullaniyorum zatenBi doktora gözük belki progestan falan verir düşük önleyici
Temmuzda dustu ekimde kaldim yine benim bi tupumde tikali cikmisti belki daha erken bile olur baskasindakimyasal gebelik yasadim bende bu hafta reglimin 6. gunu sen ne zman hamile kaldin kimyasaldan sonra
Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik oldu mu sizde? Bu kimyasal neden oluyor acaba yaTemmuzda dustu ekimde kaldim yine benim bi tupumde tikali cikmisti belki daha erken bile olur baskasinda
Korkma rabbim nasip ettikten sonra bişey olmaz fitil kullanıyomussun zaten Allah saflıkla kucagına almayı nasip etsinkahverengi lekelenmem var ins sikinti olmaz
Simdi hamileyim iste bugun gittim daha keseyi goremedik carsamba gorcez o yuzden bisey diyemiyorumKimyasaldan sonra sağlıklı gebelik oldu mu sizde? Bu kimyasal neden oluyor acaba ya
Bi kere düşüğüm oldu seni çok iyi anlıyorum ilk bebeğimdi 6 haftada düştü yıkıldım . Sonra tekrar hamile kaldım ve kimyasaldı adetten bi hafta sonra zaten kanama başladı . Ve şu an 9haftalık hamileuim doktor çok sağlıklı dedi . Genelde kimyasaldan sonra çok sağlıklı gebelikler oluyor sakın üzülme Allah’ın izniyle oluyor ne oluyorsa .yediklerini değiştir . Ben hocaya gittim yediklerimi değiştirdi onu uyguladım ve tek gecede hamile kaldım . Bazı şeyler vesiledir sabırlı olüzülmeCok moralim bozukperişan oldum üzüntüden ağlamaktan. Tekrar hamile kalabildiniz mi?
Benim adet günüm zamanında oldu. Daha önceden hiç böyle bir sey yasamamıstım. Yediklerimle alakalı oldugunu bende düşünüyorum zaten. Tesekkur ederimBi kere düşüğüm oldu seni çok iyi anlıyorum ilk bebeğimdi 6 haftada düştü yıkıldım . Sonra tekrar hamile kaldım ve kimyasaldı adetten bi hafta sonra zaten kanama başladı . Ve şu an 9haftalık hamileuim doktor çok sağlıklı dedi . Genelde kimyasaldan sonra çok sağlıklı gebelikler oluyor sakın üzülme Allah’ın izniyle oluyor ne oluyorsa .yediklerini değiştir . Ben hocaya gittim yediklerimi değiştirdi onu uyguladım ve tek gecede hamile kaldım . Bazı şeyler vesiledir sabırlı olüzülme
Ustten mi bakildi,alttan mi bakildi?tekrar beta verin netlesir o zaman.İnsallah sagliklidirArkadaslar bugun 5+3 um kese gozukmedi dis gebelik gibi durmuyor dedi ama gozukmeyebilir daha dimi olabilir yani iyi dusunmeye calisiyorum kotu deneyimlerim oldugu icin endiseliyim cok
Ustten mi bakildi,alttan mi bakildi?tekrar beta verin netlesir o zaman.İnsallah sagliklidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?