Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi gene silik kimyasal gebelik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son durum:Beta 909 ciktiilla iki kat olmasina gerek yok dedi cok guzel yukselmis
Sana kötü düşünme demekten dilimde tüy bitti bak kötü mü oldu illa iki kez oldu diye öyle olcak degıl ya her sey Allah dan kötüyü cagırma kotu dusunme Allah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin hayırlı olsun gebeliğin

kahverengi lekelenmem var ins sikinti olmaz

Cok moralim bozuk perişan oldum üzüntüden ağlamaktan. Tekrar hamile kalabildiniz mi?
Bi kere düşüğüm oldu seni çok iyi anlıyorum ilk bebeğimdi 6 haftada düştü yıkıldım . Sonra tekrar hamile kaldım ve kimyasaldı adetten bi hafta sonra zaten kanama başladı . Ve şu an 9haftalık hamileuim doktor çok sağlıklı dedi . Genelde kimyasaldan sonra çok sağlıklı gebelikler oluyor sakın üzülme Allah’ın izniyle oluyor ne oluyorsa .yediklerini değiştir . Ben hocaya gittim yediklerimi değiştirdi onu uyguladım ve tek gecede hamile kaldım . Bazı şeyler vesiledir sabırlı olüzülme

Moralinizi yüksek tutun demiştik hep doğru çıkmış çok sevindim sizin adınıza keseyi de kalp atışını duyunca da müjdeyi bizimle paylaşın kimyasal geçirenler olarak umut olsun bize de

Benim adet günüm zamanında oldu. Daha önceden hiç böyle bir sey yasamamıstım. Yediklerimle alakalı oldugunu bende düşünüyorum zaten. Tesekkur ederim

Arkadaslar bugun 5+3 um kese gozukmedi dis gebelik gibi durmuyor dedi ama gozukmeyebilir daha dimi olabilir yani iyi dusunmeye calisiyorum kotu deneyimlerim oldugu icin endiseliyim cok

Arkadaslar bugun 5+3 um kese gozukmedi dis gebelik gibi durmuyor dedi ama gozukmeyebilir daha dimi olabilir yani iyi dusunmeye calisiyorum kotu deneyimlerim oldugu icin endiseliyim cok
Ustten mi bakildi,alttan mi bakildi?tekrar beta verin netlesir o zaman.İnsallah sagliklidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…