- 9 Mart 2020
- 107
- 31
- 28
111 mi cıktı degerin bekle biraz daha sabır evet dogru hesap 133 ve üstü cıkması lazımdı ama cok kötü de cıkmamıs bekleyeceksin hersey Allah dan bunu da kimyasal yasarsan detaylı tetkik yaptırDoktorlar hep 2 kat der suan oyle birsey yok
Benim ilk degerm 5 idi smdi 32 cıktı ama sen kdar kötüyü cagırmıyorm bunada şükür diyorm ve doktor bile güzel dediNeresi guzel acaba 133 ustu cikmasi lazimdi 2 kat artis yok
Benim 4 gun sonraki kanim bu kotuyle ne ilgisi var.hesaplara gore dusuk.iyi dusuneyimde yine umitlendireyim kendimiBenim ilk degerm 5 idi smdi 32 cıktı ama sen kdar kötüyü cagırmıyorm bunada şükür diyorm ve doktor bile güzel dedi
Genetik testlerimi verdim zaten sonuc bekliyorum belki kan pihtilasmasi falan var111 mi cıktı degerin bekle biraz daha sabır evet dogru hesap 133 ve üstü cıkması lazımdı ama cok kötü de cıkmamıs bekleyeceksin hersey Allah dan bunu da kimyasal yasarsan detaylı tetkik yaptır
Var gibi adetine varmi? Yada gectimi? Kan ver istersen hemenBide benim testine bakarmisinz lutfen
Hayırlısı olsun hakkında kan pıhtılaşması varsa da cözümü yine var 9 ay iğne vuruyosun karnından ilaç da kullanıyosun Allah saglıkkı sıhhatli gebelikler nasip etsin hakkında hayırlısı olsunGenetik testlerimi verdim zaten sonuc bekliyorum belki kan pihtilasmasi falan var
Stres cok etkiliyor canım inan ki herseyin hayırlısını versin rabbim iyi düşün iyi olsun sadece bi kan degerine bakarak böyle düşünme lütfen her bebeğim gelişimi bir değilBenim 4 gun sonraki kanim bu kotuyle ne ilgisi var.hesaplara gore dusuk.iyi dusuneyimde yine umitlendireyim kendimi
düzensiz olduğu için geçti diye tahmin ediyorumVar gibi adetine varmi? Yada gectimi? Kan ver istersen hemen
Her doktor farkli benim doktorum %60 artmali en az dedi benim o da artmamistiDoktorlar hep 2 kat der suan oyle birsey yok
peki suan hamile misiniz bende 3 gun kala verdim 4.97 cikti sonuc bugun regl tarihimAma 27 ekimde rastgele beta bakmisti doktor 3.9 cikmisti ona bakarak soyluyorum
İnternette gezinirken bende gordum bu %60 ustu olabilir diye bu zamana kadar gittigim butun doktorlar 2 deyince uzuldum.Allah bilir artik bundan sonra agri kanama yok bellimi olur sagliklida gidebilir tam terside olabilir Allahin takdiriHer doktor farkli benim doktorum %60 artmali en az dedi benim o da artmamisti
Evet hamileyim.gec dollenmedir belki sizinki kan verin anlayin bencepeki suan hamile misiniz bende 3 gun kala verdim 4.97 cikti sonuc bugun regl tarihim
kizlar kan testi verdm 86 cikti deger dusk geldi bana.sizce nasilTest yapmışsınız durumu siz daha iyi bilirsiniz ama bence test için erken
Adet gunude olur biraz gecince de.bi hafta gecince dustu benim en sonKızlar bu kimyasal gebelikte adetiniz gününde mi oldu? Ne olur bisey diyin kafayı yicem
Benim adete 6 gün kala kan değerim 28 di şimdi adet oldum kan verdim 7 küsür cıktı bu kimyasal gebelik mi oluyor doktor kimyasal falan demedi ama.Adet gunude olur biraz gecince de.bi hafta gecince dustu benim en son
Bende kimyasal yaşadım bir hafta sonra adetten düşüyor.Kızlar bu kimyasal gebelikte adetiniz gününde mi oldu? Ne olur bisey diyin kafayı yicem
KimyasalBenim adete 6 gün kala kan değerim 28 di şimdi adet oldum kan verdim 7 küsür cıktı bu kimyasal gebelik mi oluyor doktor kimyasal falan demedi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?