Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi gene silik kimyasal gebelik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorlar hep 2 kat der suan oyle birsey yok
111 mi cıktı degerin bekle biraz daha sabır evet dogru hesap 133 ve üstü cıkması lazımdı ama cok kötü de cıkmamıs bekleyeceksin hersey Allah dan bunu da kimyasal yasarsan detaylı tetkik yaptır

111 mi cıktı degerin bekle biraz daha sabır evet dogru hesap 133 ve üstü cıkması lazımdı ama cok kötü de cıkmamıs bekleyeceksin hersey Allah dan bunu da kimyasal yasarsan detaylı tetkik yaptır
Genetik testlerimi verdim zaten sonuc bekliyorum belki kan pihtilasmasi falan var

Genetik testlerimi verdim zaten sonuc bekliyorum belki kan pihtilasmasi falan var
Hayırlısı olsun hakkında kan pıhtılaşması varsa da cözümü yine var 9 ay iğne vuruyosun karnından ilaç da kullanıyosun Allah saglıkkı sıhhatli gebelikler nasip etsin hakkında hayırlısı olsun

Benim 4 gun sonraki kanim bu kotuyle ne ilgisi var.hesaplara gore dusuk.iyi dusuneyimde yine umitlendireyim kendimi
Stres cok etkiliyor canım inan ki herseyin hayırlısını versin rabbim iyi düşün iyi olsun sadece bi kan degerine bakarak böyle düşünme lütfen her bebeğim gelişimi bir değil

Her doktor farkli benim doktorum %60 artmali en az dedi benim o da artmamisti
İnternette gezinirken bende gordum bu %60 ustu olabilir diye bu zamana kadar gittigim butun doktorlar 2 deyince uzuldum.Allah bilir artik bundan sonra agri kanama yok bellimi olur sagliklida gidebilir tam terside olabilir Allahin takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…