Ay ben de asla emin olamadım. Fotoğrafta biraz netlik kaybı oluştu gerçekte bir tık daha net gibiüsttekinde hiç gölge göremedim canım ama alttakinden emin olamadım
2 gün ddaha bekleyip tekrarlayın testi benceAy ben de asla emin olamadım. Fotoğrafta biraz netlik kaybı oluştu gerçekte bir tık daha net gibi
Evet 12 sinde olmazsam tekrarlarım artık. Teşekkür ederim2 gün ddaha bekleyip tekrarlayın testi bence
Teşekkür ederimBen ikisinde de göremedim ya
3 gün varREglinizr ne kadar var ? Ben alttakinde gordum sanki
3 gün var
Yani yakınlaştırdım biraz şu şekildeAlttakinde var gibi ama bilemedim daha net fotoğraf var mı
Evet hafif bir hayalet çizgi var bence. Bat gününüz geçti miKızlar hayalet bir çizgi sizde görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedim artık
Hayır canım henüz 4 gün var erken gebelik testi yaptım ilk kez ama böyle çıktı çok kafam karıştıEvet hafif bir hayalet çizgi var bence. Bat gününüz geçti mi
Pozitif duruyor iki gün sonra tekrar deneyinHayır canım henüz 4 gün var erken gebelik testi yaptım ilk kez ama böyle çıktı çok kafam karıştı
Ahhh inşalllaaaaah rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıylaPozitif duruyor iki gün sonra tekrar deneyin
Sonucunz ne oldu, testinizi kendi testime benzettimAhhh inşalllaaaaah rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?