Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozuk evet. Başka bir testle yeniden deneyin.Kızlar merhaba iki yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz gebelik testi kaymış şekilde çıktı anlayamadım acaba test mi bozuk aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
Hem bozuk hem pozitif gibi duruyor başka testiniz yok mu elinizdeKızlar merhaba iki yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz gebelik testi kaymış şekilde çıktı anlayamadım acaba test mi bozuk aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
Malesef başka testim yok yarın alıp tekrar yapacağım testi inşallah pozitiftir çok teşekkür ederimHem bozuk hem pozitif gibi duruyor başka testiniz yok mu elinizde
Yarın yeni bir test alıp hemen deneyeceğim teşekkür ederimBozuk evet. Başka bir testle yeniden deneyin.
Hem bozuk hem pozitif gibi duruyor başka testiniz yok mu elinizde
İçini açıp bakabilirsiniz kağıdaMalesef başka testim yok yarın alıp tekrar yapacağım testi inşallah pozitiftir çok teşekkür ederim
Testin markası laboquickTestin markası artı med ise güvenmeyin çünkü beni hamile gösterdi yanılttı
Test bozukKızlar merhaba iki yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz gebelik testi kaymış şekilde çıktı anlayamadım acaba test mi bozuk aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederimTest bozuk
Merhaba test bozuk bekledikten sonra değişim oldu mu testte acaba kayboldu mu o çizgiler ?Kızlar merhaba iki yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz gebelik testi kaymış şekilde çıktı anlayamadım acaba test mi bozuk aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
Hayır testte bir değişiklik olması hala bu şekildeMerhaba test bozuk bekledikten sonra değişim oldu mu testte acaba kayboldu mu o çizgiler ?
Merhabalar, bence yarın sağlık ocağına gidip kan verin en sağlıklısı.Kızlar merhaba iki yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz gebelik testi kaymış şekilde çıktı anlayamadım acaba test mi bozuk aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim yarın yine test yapıp duruma göre kan vermeye gideceğim sağolunMerhabalar, bence yarın sağlık ocağına gidip kan verin en sağlıklısı.
Hadi hayırlısı, güzel haberlerinizi bekliyorumTeşekkür ederim yarın yine test yapıp duruma göre kan vermeye gideceğim sağolun