Tamamdır çok teşekkür ederim2 günde bir kan vermeniz lazım kimisinde yüksek kimisinde düşük çıkar bi kerede anlaşılmıyor.
Testin markası neydi acaba? Kuruma çizgisi oluyor ama her testte olmuyor bence yarın tekrarlayın :) umarım vardırMerhabalar sabah test yaptım bir kaç dakika bekledim çıkmıyor diye dikkate almadım 1-2 saat sonra dönüp baktığımda böyle bir şey karşılaştım. Kuruma çizgisi olabilir mi adetim 3 gün gecikti kafam karıştı yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim Eki Görüntüle 3613081
Anladım bir süre daha bekleyip tekrar etsem testi daha iyi olacak galibamerhaba bende gebeliğimi yeni öğrendim 1 haft oluyor ben çok test yaptım tecrübe olarak söylemeliyim ki kuruma çizgisi 2 senedir her ay yapmışlıpım vardır flaşla arıyordum hatta 1 hafta önce idrarı koyduğum an ilerlerken idrar ikinci çizgi belirdi gebeliğimde yeniydi hatta 5 dakika bile yalan bence koyduğun an çizgi beliriyor
First test diye bir test kaç zamandır kasıklarımda bir ağırlık olunca bir yapayım dedim böyle çıktı olmadı bir kaç güne tekrar yapayım testTestin markası neydi acaba? Kuruma çizgisi oluyor ama her testte olmuyor bence yarın tekrarlayın :) umarım vardır
Hiç bilmiyorum hiç denemedimFirst test diye bir test kaç zamandır kasıklarımda bir ağırlık olunca bir yapayım dedim böyle çıktı olmadı bir kaç güne tekrar yapayım test
Eczaneden istedim bunu verdi bende bilmiyorum ki nasıl ilk defa yapıyorumHiç bilmiyorum hiç denemedimumarım kalbinizde ki olur
Yarın ilk idrarla tekrar deneyin bence kuruma çizgisi olabilir ama sonradan hcg yi de algılamış olabilir yarın tekrar deneyin ya da kan verinnEczaneden istedim bunu verdi bende bilmiyorum ki nasıl ilk defa yapıyorum
predictor markalı testi kullanmanızı tavsiye ederim yanılma payı çok
Teşekkür ederim bir kaç gün daha beklesem iyi olacak gibiYarın ilk idrarla tekrar deneyin bence kuruma çizgisi olabilir ama sonradan hcg yi de algılamış olabilir yarın tekrar deneyin ya da kan verinn
Bence kuruma çizgisi değil pozitifMerhabalar sabah test yaptım bir kaç dakika bekledim çıkmıyor diye dikkate almadım 1-2 saat sonra dönüp baktığımda böyle bir şey karşılaştım. Kuruma çizgisi olabilir mi adetim 3 gün gecikti kafam karıştı yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim Eki Görüntüle 3613081
Bence kuruma çizgisi değil pozitif
emin olmak için tekrar test yapın Allah gönlünüze göre versin
Hamilesinşz tebriklerEki Görüntüle 3613405
Değer böyle çıktı gebelik var mı sizce
Değer normal mi adet gecikmemin 4. Günü düşük değil değil mi bir korktum düşük mü diye amaHamilesinşz tebrikler
2 günde bir kan vermeniz lazım kimisinde yüksek kimisinde düşük çıkar bi kerede anlaşılmıyor.Değer normal mi adet gecikmemin 4. Günü düşük değil değil mi bir korktum düşük mü diye ama
Tamamdır çok teşekkür ederim2 günde bir kan vermeniz lazım kimisinde yüksek kimisinde düşük çıkar bi kerede anlaşılmıyor.
Ay kaç senede o kadar test yaptım hiç kuruma çizgisi görmedimMerhabalar sabah test yaptım bir kaç dakika bekledim çıkmıyor diye dikkate almadım 1-2 saat sonra dönüp baktığımda böyle bir şey karşılaştım. Kuruma çizgisi olabilir mi adetim 3 gün gecikti kafam karıştı yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim Eki Görüntüle 3613081
Yaaa bende öyle yaptım bugün koşarak teste gittim sonuç buAy kaç senede o kadar test yaptım hiç kuruma çizgisi görmedimşimdiye koşarak kan vermiştim
Ayyy çok sevindim, sağlıkla gelsinYaaa bende öyle yaptım bugün koşarak teste gittim sonuç bu Eki Görüntüle 3613415
Çok teşekkür ederimAyyy çok sevindim, sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?