Gebelik testi negatif çıkıpta hamile olan varmı

Merhaba yorumları okuyordum size denk geldim yazınıza eşinizde sperm düşüklüğü varmış düzenli kullandığınız herhangi bir şey varmıydı acaba ? Bitkisel veya belli yediği şeyler veyatta kilolumudur eşiniz veya siz? Çoğunlukla doktorlar buna bağlıyor o yüzden merakım

Hayır hiç bişey kullanmadık daha yeni öğrendik zaten sonucu aldığımızda hamileymişim zaten, ve ikimizde zayıfız bu arada

Hayır hiç bişey kullanmadık daha yeni öğrendik zaten sonucu aldığımızda hamileymişim zaten, ve ikimizde zayıfız bu arada
Hayirli olsun tekrar sağlıkla büyütün inşallah zayıf olmanız avantaj zaten bu durumda :)

Progestan kullandınız mı ?

Bende aynıyım 4 gün geçti. Vucudum bir garip tam olcak gibi oluyorum olmuyorum kaç gündür böyle 0 agrı birden sonra giriyor tamam artık kesin oluyorum diyorum kesiliyor tekrar. Nrmal akıntı geliyor. Midem ara ara bulanıyo basım dönüyo agrıyo garip şeyler var ama testler negatif cıkıyor. Beklemedeyim bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…