Gebelik testi pozitif çıkıp hamile olmayanlar

Sxbmd

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
136
50
13
30
Bakü
Selam,arkadaşlar.Azerbaycandan yazıyorum.İlk önce özür dilerim eğer yanlış kelimeler kullanırsam..Ben dün idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı.Bata 3 gün var.Bugün ultrasonda baktılar hiçbir şey görülmedi.Hamilelik yokmuş.Ama yumurtlama olmuş.Adetim geçtikten sonra hamilelik olma ihtimalim var mı acaba?Ultrasonda gözükmemesi normal mi?

Eklentiler

• Screenshot_20190727-214037_WhatsApp.webp
    Screenshot_20190727-214037_WhatsApp.webp
    40 KB · Görüntüleme: 4.658
Selam,arkadaşlar.Azerbaycandan yazıyorum.İlk önce özür dilerim eğer yanlış kelimeler kullanırsam..Ben dün idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı.Bata 3 gün var.Bugün ultrasonda baktılar hiçbir şey görülmedi.Hamilelik yokmuş.Ama yumurtlama olmuş.Adetim geçtikten sonra hamilelik olma ihtimalim var mı acaba?Ultrasonda gözükmemesi normal mi?
Canım bu kullandığın ovulasyon testı mı yoksa gebelık testi mi ben de bata 4 gun kala idrar testı yaptım böyle silik cıktı ben hamıleyım kan verirsen cıkar ama teste göre var gıbı canım yenı bır test yap yıne silik cıkarsa kesin var

Canım bu kullandığın ovulasyon testı mı yoksa gebelık testi mi ben de bata 4 gun kala idrar testı yaptım böyle silik cıktı ben hamıleyım kan verirsen cıkar ama teste göre var gıbı canım yenı bır test yap yıne silik cıkarsa kesin var
Hayır canım gebeıik testi.kan vermedim,ultrasonda baktı hiçbir şey gözükmedi.hamilelik yok dedi doktor

Hayır canım gebeıik testi.kan vermedim,ultrasonda baktı hiçbir şey gözükmedi.hamilelik yok dedi doktor
Canım gebelık hemen bellı olmaz kese adetten ancak 1 hafta sonra cıkıyor yanı su an ultrasonda gözükmez kan ver canım kanda cıkar

Direk nasıl ultrason dan bakıp hamilelik yok diyorlar ilk defa duydum. Direk senden kan almaları lazım. İlk zamanlar sadece kan alınarak takip edilip sonra ultrasondan bakılır.

Direk nasıl ultrason dan bakıp hamilelik yok diyorlar ilk defa duydum. Direk senden kan almaları lazım. İlk zamanlar sadece kan alınarak takip edilip sonra ultrasondan bakılır.
Aynen benim degerım 3300 len bıle kese gözükmemişti 4 ay önce ama maalesef o bebegımı kaybettim düşük yaptım su an hamılelık var ama daha kese gözükmesine en az 1 hafta var

Tüp bebek yaptırdım ben idrar testi negatif çıkmıştı kan testi pozitif çıktı çokta güvenmemek lazım idrar testlerine bence kan testi yaptırın kesin sonuç alırsınız

Regl gecikmesinden 2hafta sonra ultrasonda minnak bir nokta gözükür şu an hamile iseniz bebek nokta kadar bile değil gözükmemesi çok normal 🤗

Cevapladığınız için çok saolun arkadaşlar
Doktorum çağırdığı için ultrasona gittim.ama rahim duvarı kalınlığım 11 mm.gebelik olsa bile rahim kalınlığı normal mi bende?

Kan testi isteseydi keşke dr.
Ultrasonda gözükmezse de kanda çıkabilir.
Ama idrar testlerine de güven olmuyor, özellikle ilk yarim saat sonrasında beliren çizgiler genelde buharlaşma çizgisi oluyor.

Kan testi isteseydi keşke dr.
Ultrasonda gözükmezse de kanda çıkabilir.
Ama idrar testlerine de güven olmuyor, özellikle ilk yarim saat sonrasında beliren çizgiler genelde buharlaşma çizgisi oluyor.
Yarım saatte çıkmadı ikinci çizgi.testi yaptıktan sonra çıktı,dakika geçtikce daha da belirginleşti

Kızlar,adete 2 gün kala bugün idrar testi yaptım şimdi de negatif. çatlayan yumurtam vardı ama yine olmadı😔

Kızlar,adete 2 gün kala bugün idrar testi yaptım şimdi de negatif. çatlayan yumurtam vardı ama yine olmadı😔
Canım kan ver tam net bellı olsun hayırlısı olsun cnm Üzülme nasip 🙏

2 kez pozitif silik cikti ve degildim

Back
X