- 20 Eylül 2019
- 590
- 513
- 103
- Konu Sahibi mochaulatte
-
Maşallah.
Bu sabirsizlikla 9 ay gecmez senin
Belki olur belki olmaz
Bence biraz relax :)
Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim ben de bu konuda acemiyim testin aldatmacası mi benim zorlamam mi bilemedimEğer hamileysen döllenme olalı 2 gün olmuş demektir. Kan testinde bile bu kadar erken çıkması imkansız
Bak gorunduğü gibi hoş gecmeyebilir.Ben de onu düşündüm şimdi öğrensem daha 1 ayl geçiremem galiba
Bence olabilir ne zaman yumurtladığını bilemezsin belki de tahmin ettiğinden daha erken yumurtladın adet bitiminden hemen sonra bile hamile kalan var olabilir yani olmaz diye bişey yok bence ya testi tekrarla canım yada kan verKızlar merhaba ben de araniza yeni katıldım
Bu ay ilişkimden beri kasık agrisi zaman zaman belde igne gibi batma , ağzımda sürekli kuruluk 1-2 gundur krem rengi akıntı yasiyorum
Daha reglime 12 gun var gebelikten suphelendigimden dayanamayıp test yaptım
Sonuç negatifti 10 dk sonra geçerliliği gidiyor ve daha 12 gün var biliyorum ama yarim saat sonra 2.çizginin altında bulanık pembelik oluşmuş
Fotoda belli olmuyor ama teste bakınca belli
Biliyorum muneccim degilsiniz ama sizce gebelik olabilir mi
Bence olabilir ne zaman yumurtladığını bilemezsin belki de tahmin ettiğinden daha erken yumurtladın adet bitiminden hemen sonra bile hamile kalan var olabilir yani olmaz diye bişey yok bence ya testi tekrarla canım yada kan ver
Amin kuzum inşAllah aynen öyle bende adete 3 gün kala test yapmıştım ilk 5 dk da Çıkmamıştı bırakıp markete gitmiştim geldiğimde ikinci Bi pembe çizgi vardı biraz dağılmıştı banada ilk 10 dk da çıkmadıysa yoktur dediler ama varmış Allahtan ümit kesilmez canım sen gölünü ferah tut inşAllah hamilesindirSen de hamilesin galiba bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Ben de biraz araştırdım da pozitif çıkan testin yanılma payı neredeyse yok diyor çoğu yerde.
Amin kuzum inşAllah aynen öyle bende adete 3 gün kala test yapmıştım ilk 5 dk da Çıkmamıştı bırakıp markete gitmiştim geldiğimde ikinci Bi pembe çizgi vardı biraz dağılmıştı banada ilk 10 dk da çıkmadıysa yoktur dediler ama varmış Allahtan ümit kesilmez canım sen gölünü ferah tut inşAllah hamilesindir
Rabbim gölüne göre versin inşAllah bence çok dua ettim kabul oldu şimdide tek duam benim gibi isteyenlerinde bu duyguyu tatması bidaha testi tekrarlarsan lütfen haberdar etÇok sağol arkadaşım , Allah razı olsun vallahi işteyim şu an işime konsantre olamıyorum var mı yok mu diye
bir de bu ay ilk denememizdi bu kadar çabuk beklemiyodum acaba psikolojik mi diye de düşünüyorum
Rabbim gölüne göre versin inşAllah bence çok dua ettim kabul oldu şimdide tek duam benim gibi isteyenlerinde bu duyguyu tatması bidaha testi tekrarlarsan lütfen haberdar et
çok teşekkür ederim bendetamam canım mutlaka sonucu yazacağım , sana da hayırlı olsun duaların için de teşekkür ederim
Sonucun ne çıktı canım bende de aynı şey var şu an bitmeyen bi sancı baş ağrısı mide bulantısı gaz sancısı dayanamadım test yaptım biraz geç de olsa böyle hayali silik çizgi çıktı daha 12 gün vartamam canım mutlaka sonucu yazacağım , sana da hayırlı olsun duaların için de teşekkür ederim
merhaba , o zaman kimyasal gebelik geçirmiştim. Birkaç ay sonra gebe kaldım çocuğum 4.5 yaşında :)))Sonucun ne çıktı canım bende de aynı şey var şu an bitmeyen bi sancı baş ağrısı mide bulantısı gaz sancısı dayanamadım test yaptım biraz geç de olsa böyle hayali silik çizgi çıktı daha 12 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?