Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 GÜN GEÇTİ DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE OLMAZDI 1 GÜN GEÇSE BİLE TEK ÇİZGİ OLURDU BİRAZ TELAŞ YAPTIM SANIRIM5 dk sonra olan pozitif geçerlidir,test bozuk olabilir.gününüz geçtimi?kan testi yaptırın emin olmak için
Ben çok fazla ihtimal vermediğimden 2 dk falan bekledim sonra ilgilenmedim ayy çok sabır gerektiren bi iş bu hep beklemek zorundasıntekrar bir test alın yapın ilk 5-20 dk. içinde gebelik varsa mutlaka çıkıyor. ve mümkünse sabah ilk idrarla yapın yokk o kadar bekleyemem derseniz :) 3-4 saat idrarınızı tutup öyle deneyin. Hayırlı olsun insAllah.
Ben çok fazla ihtimal vermediğimden 2 dk falan bekledim sonra ilgilenmedim ayy çok sabır gerektiren bi iş bu hep beklemek zorundasın
Bende bununla ilgili konu açtım herkes düşünmediğim ay hamile kalıyo burayı çok takip edip kafanıza takmayın bu ay düşünmeyip hamile kalanlardam biride ben olurum inşallah dedim o ay da öyle oldu gerçektenevet insanda eğer karar verdiyse hemen olsun istiyor ve her ay sonunda sanki yıllarca çocuk özlemi çekmiş gibi bir ruh haline düşüyor üzülüyor. . biz 8 aydır bebek çalışmasındaydık heray kaç tane test yaptıgımı bilmiyorum :)) geçen ay artık nasıl psikolojik olarak etkilendiysem hamileliğin butun belirtileri oldu yıllardır hiç geçmeyen one gelirdi arada regl tarihim 2 gun geçtii dedim kesin bebiş var :) gittim kan tahlili verdim aksam 7 de aynı gün saat 10 da regl oldumgiden paramamı yanayım canımın yandıgına mı?
bu ay nedense olmayacakmıs gibi geldi hiç merak etmedim çok sukur oldu.bunu niye anlattım demek istediğim :) aslında pek düşünmemek gerekiyor zamanı gelince oluyor.İnsAllah tez zamanda sizinde sağlıkla mutlulukla bir bebişiniz olur :*
Benim geçen ay 2 testim pozitif çıktı birini gece yaptım sabah 2 çizgiye dönmüştü görünce ertesi gün tekrar yaptım yarım saat sonra pozitif çıktı bende ilk defa görünce bütün herkesi ayaklandırdım heveslendirdim kanda çıkmadı bu hafta 5 gün kala adetime yaptım 2 dakika içinde pozitifi görünce bu sefer tedirgin oldum ama 2 dk içinee çıkınca bi güvenle kan verdim hamileydim çoğu teste 20 dk dan sonrasına inanmayın diyolar ama tekrar yap istersen
Amin inşalllaaahhhhHayırlı olsun tebrikler sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşAllah.
Selam canim ne yaptin merak ettim, tekrar test yaptinmi. Ben gebeligimi erken gebelik testiyle öğrendim, hemen ardindan normal test yaptim negatif cikti saatler sonra pozitif olduArkadaşlar gebelik testini yaptim saatler sonra baktım ki testin uzerinde 2.cizgi belirginleşmiş sizce bu durum nedir?
yok canım ya test bozukmuşSelam canim ne yaptin merak ettim, tekrar test yaptinmi. Ben gebeligimi erken gebelik testiyle öğrendim, hemen ardindan normal test yaptim negatif cikti saatler sonra pozitif olduumarım seninde öyledir