- 20 Haziran 2025
- 5
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi zumramelek
-
Kaç gün sonra adet oldunuz peki?Evet yaşadım bu markalar çok yanıltıyor maalesef en güvenilir olan kan testidir,hatta bu ay en iyi test predictor bile yanılttı net pozitifti baya ama regl oluyorum şuan.
Dün testim pozitifti bugün regl oldum 2 gün gecikmeden sonraKaç gün sonra adet oldunuz peki?
İnşallah vardır ama artımed markasına hiç güvenmeyin derim en azından baska marka ile tekrarlayın benceKaç gün sonra adet oldunuz peki?
İnşallah. Çok umutlu değilim ama bir his var içimde anlamlamdıramadığım. Benim içinde kan testi önemli o negatif olduğu için önceliğim o zatenİnşallah vardır ama artımed markasına hiç güvenmeyin derim en azından baska marka ile tekrarlayın bence
Awox predictor days comfort bunlar iyi bence ama onlarda da yanılma olabiliyorbenim bugün 4. Gün gecikmem. Başka hangi marka güvenilir sonuç veriyor biliyor musunuz eczanelerde hep bu armed var. Ama ben ilk şüphe ettiğim zamanlar 15 haziranda örneğin armed aldığımda çizgi hiç çıkmamıştı bu yüzden birazda var mı yok mu arasında kaldım. Gecikme yaşadığım günden sonraki testlerde hep silik çizgi çıktı.
Teşekkür ederim aklımda bulunsun pazartesi kadar bekliyip kan testi vericem tekrar sonra bir kadın doğum doktoruna görünücem inşallahAwox predictor days comfort bunlar iyi bence ama onlarda da yanılma olabiliyor
Aynen en güzeli kan testi canım gönlünce olur inşallahTeşekkür ederim aklımda bulunsun pazartesi kadar bekliyip kan testi vericem tekrar sonra bir kadın doğum doktoruna görünücem inşallah
Hiçbir teste güvenmeyin awox bariz 2 testte de pembe ilk dakikalarda çıkan silik çizgi üzerine kan verdim negatifdi. Birde herkes der awox çok güvenilir. Birde testleri eczaneden almıştım internetten de değil. Aynı şekilde predictor early de iki kez bende yalancı pozitif çıkardı. Bu test markası da en iyi olanlardan di. Testler artık çok bozuldu sanırım testleriniz Artı med o tamamen hemen hemen her testte yalancı pozitif veren bir marka en iyisi kan testi inşallah hamilesinizdirHerkese Merhaba,
Gruba yeni üye oldum daha önce ilk çocuğumda belirtilerime ve diğer bayan arkadaşlarımın belirtisine göre hamile olduğumu anlamıştım.
Ama şuan yaşadığım durumu çözemedim. Sürecim şu şekilde ;
3 haziranda hsg çektirdim. 1 hafta ilişki olmayacağını iletmişti doktor. Hsg sonrası kanamam oldu 4 gün sonunda lekeler bitti. 4 haziranda yumurtlama tarihimdi takvime göre ama yumurtalıklarım tembel dediği için doktor ben sonraki günlerde yumurtladığımı düşünüyorum. 8-9 haziranda ilişkimiz oldu. 12 haziranda pms tarihimde lekenme yaşadım adet olduğumu düşündüm 2 gün böyle kahverengi hafif lekeler yaşadım. 14-15-16 haziranda lekeler çamaşıra gelmeden peçede gördüm. Gittikçe şeffaflaşıp sümükleşti ve ince cizgi haline aldı adet değil diye düşündüm yerleşme kanamasında şüphe ettim. 17 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım. Erken gebelik testi aldım 2 tane birini öğleden sonra diğerini bir sonraki gün sabah yaptım. Öğleden sonra yaptığım silik çizgiyi 2 saat sonra fark ettim. Hayalet çizgisi diye önemsemedim. Sonraki gün yaptığım erken gebelik testinde5 dk içinde silik çizgi gördüm 18 haziran tarihinde idi. 18 haziran Sabahı sağlık ocağında bthc kanı verdim 19 haziranda sonuç çıktı 0.6 negatif geldi. Bir doktora danıştım. Hsg den sebep geçikme olabilir gebelik testleri hatalı sonuç verebiliyor dedi. Cumartesi gene test yap evde, pazartesi kan verip kadın doğuma görünmemi söyledi. Ben bugün normal gebelik testi aldım oda 2 dk içinde silik çizgi çıktı. Kasık ağrım, uyku hali, göğüs dolgunluk dokunca ağrı var, burun tıkanıklığı, ağzımdaki tat değişimi(ilk gebeliğime benzer şüphelerim var). Önceki bebeğimde yumurtlama tarihimden sonraki 17.Günde bthc gebelik görünmüştü. Bunda geç döllenme söz konusu mu yoksa hsg verdiği adet gecikmesi mi yaşıyorum anlamadım. Testleri ilettiyorum
Mavi olan erken gebelik diğeri normal gebelik testi markaları armed.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Benzer durumu yaşayan var mı kanda çıkmayıp idrarda çıkması. Sağlık ocağındaki doktorda o gün işe başlamıştı o mu barkodu yanlış bastı diye düşünüyorum çok sordu etrafına tüpleri alırken. Kafam karıştı. Âdet olmayıp beyaz akıntım gelmeside sanki bebek yerleşiyor gibi hissettiriyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?