- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
Ben sanki silik cizgi goruyorum ya
Acaba sabah idrarıyla akşam idrarı farklı göstere bilirmi? İlk gönderdiyim testi sabah uykudan kalkdığım zaman yaptım, ikinci testi aksam yapdimYaptiginiz da foto atin tekrar birlikte degerlendirelim
Benmi yanlış görüyorum sanki yine bir ailik çizgi yok mu?
Fark eder tabi canim yarin yine ilk idrarla yapAcaba sabah idrarıyla akşam idrarı farklı göstere bilirmi? İlk gönderdiyim testi sabah uykudan kalkdığım zaman yaptım, ikinci testi aksam yapdim
Ben de oyle goruyorumBenmi yanlış görüyorum sanki yine bir ailik çizgi yok mu?
Kesinlikle var olmazsa çıkmaz canim
Malesef ben göremiyorumBenmi yanlış görüyorum sanki yine bir ailik çizgi yok mu?
Gerçektenmi? Ama 1gün geçdikdən sonra oldu bu. Yani akşam yapdim, hemen olmadi. Sabah kalkdığımda oldu. İnşAllah siz dediyiniz gibi olurKesinlikle var olmazsa çıkmaz canim
Evet hem bende adet gecikmesi var yani 30-40gün arasi ola biliyor. Birde yumurtlamam geç oluyorSizin gebeliğini geç döllenme olmuş ve daha çok çok yeni olabilir en doğrusunu kan vererek anlayacaksınız galiba..
Çiş yerini sansürlemişsiniz valla tebriklerbence hamilesiniz
Gebelik değilmişSizin gebeliğini geç döllenme olmuş ve daha çok çok yeni olabilir en doğrusunu kan vererek anlayacaksınız galiba..
Hamilelik değilmiş canim. Adet oldum bugun. Düşünüyorumda acaba kimyasal hamilelikmiydi?Insallah canimm haber ver olur mu
Olabilir canım bende geçen ay aynısını yaşadım böyle silik çıkmıştı belli belirsiz kanda da 17 çıkmıştı sonra adet oldum kimyasalmış. Ama hiç üzülme kimyasal dan sonra çabuk oluyor gebelikHamilelik değilmiş canim. Adet oldum bugun. Düşünüyorumda acaba kimyasal hamilelikmiydi?
İnşAllah çabuk olur canim. Allah yardımcımız olsunOlabilir canım bende geçen ay aynısını yaşadım böyle silik çıkmıştı belli belirsiz kanda da 17 çıkmıştı sonra adet oldum kimyasalmış. Ama hiç üzülme kimyasal dan sonra çabuk oluyor gebelik
Bugun adet oldum amaKan testi yaptırım bence de, çizginin görüntüsü ne olursa olsun, silik/koyu, var demektir. Tebrikler❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?