Testi atabilir misinMerhabalar, regl dönemime 5 gün var fakat cok fazla belirtim olduğu için (kusma baş dönmesi halsizlik) test yaptım ve silik çizgi cıktı yardımcı olabilirmisiniz bu normalmi acaba? Yarın bitane daha yapıcam sabah yine koyulaşırmıki acaba
Canım silik çizgi zaten pozitiftirMerhabalar, regl dönemime 5 gün var fakat cok fazla belirtim olduğu için (kusma baş dönmesi halsizlik) test yaptım ve silik çizgi cıktı yardımcı olabilirmisiniz bu normalmi acaba? Yarın bitane daha yapıcam sabah yine koyulaşırmıki acaba
Kuşma halsizlik vs onlar gebeliğin 5 7 haftaları arasından sonra başlar o dönemde mümkün değil olmaz benim 7.haftada başladı mesela psikolojiktir bulantılarınız. Ama silik çizgi hamilelik göstergesidir yarın gidip kan verinMerhabalar, regl dönemime 5 gün var fakat cok fazla belirtim olduğu için (kusma baş dönmesi halsizlik) test yaptım ve silik çizgi cıktı yardımcı olabilirmisiniz bu normalmi acaba? Yarın bitane daha yapıcam sabah yine koyulaşırmıki acaba
Kuşma halsizlik vs onlar gebeliğin 5 7 haftaları arasından sonra başlar o dönemde mümkün değil olmaz benim 7.haftada başladı mesela psikolojiktir bulantılarınız. Ama silik çizgi hamilelik göstergesidir yarın gidip kan verin
Kuşma halsizlik vs onlar gebeliğin 5 7 haftaları arasından sonra başlar o dönemde mümkün değil olmaz benim 7.haftada başladı mesela psikolojiktir bulantılarınız. Ama silik çizgi hamilelik göstergesidir yarın gidip kan veim
Teşekkürler canımCanım silik çizgi zaten pozitiftirtabi tam emin olmak için beklemek gerek ama pozitif işte o iki gün sonra tekrar yaparsan biraz daha koyulaşır.. Bence sen gidip direk kan ver beklemene gerek kalmasın
Bende adetine 5 gün kala öğrenmiştim erken gebelik testi falan da değildi ama herkeste bir olmuyor. Beta seviyesinin yüksekliğine göre değişiyor işte
Normal testErken gebelik testi mi normal test mi?
Attım ama gözüküyorumuTesti atabilir misin
5gün varken normal test silik çizgi çıktıysa bence gebelik var canım sağlıkla gelsin bebişinNormal test
GörünmüyorAttım ama gözüküyorumu
Canım uygulamadan olmuyor googledan girip atAttım ama gözüküyorumu
Teşekkür ederim inşallah yarın gidip kan testi yaptırıcam bakalım5gün varken normal test silik çizgi çıktıysa bence gebelik var canım sağlıkla gelsin bebişinerken yumurtlamış olabilirsin muhtemelen
Deniyorum ama olmadı bakıcam şimdiCanım uygulamadan olmuyor googledan girip at
Testi atabilir misin
Görünmüyor
Bu kadınlar klübünün uygulaması mı var? Ben apple storden baktm göremedimCanım uygulamadan olmuyor googledan girip at
İkinci çizgi var gibi geciktin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?