Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi silik çizgii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dngl

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
35
21
8
35
Merhabalar, regl dönemime 5 gün var fakat cok fazla belirtim olduğu için (kusma baş dönmesi halsizlik) test yaptım ve silik çizgi cıktı yardımcı olabilirmisiniz bu normalmi acaba? Yarın bitane daha yapıcam sabah yine koyulaşırmıki acaba

Testi atabilir misin

Erken gebelik testi mi normal test mi?

Canım silik çizgi zaten pozitiftir tabi tam emin olmak için beklemek gerek ama pozitif işte o iki gün sonra tekrar yaparsan biraz daha koyulaşır.. Bence sen gidip direk kan ver beklemene gerek kalmasın

Bende adetine 5 gün kala öğrenmiştim erken gebelik testi falan da değildi ama herkeste bir olmuyor. Beta seviyesinin yüksekliğine göre değişiyor işte

Kuşma halsizlik vs onlar gebeliğin 5 7 haftaları arasından sonra başlar o dönemde mümkün değil olmaz benim 7.haftada başladı mesela psikolojiktir bulantılarınız. Ama silik çizgi hamilelik göstergesidir yarın gidip kan verin

Ben

Teşekkürler canım Bende hemen heveslenmek istemedim ama yarın gidip test yaptıracak bakalım Seninde öyleyse olma ihtimali yüksek

Testin gayet net çıkmış hadi bakalım sağlıkla gelsin bebiş kan ver kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…