- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Appleda uygulama yok maalesef ya ben de normal internetten giriyorumBu kadınlar klübünün uygulaması mı var? Ben apple storden baktm göremedim
Samsuglardamı varAppleda uygulama yok maalesef ya ben de normal internetten giriyorum
Yani androidVar bencede,
Samsuglardamı var
Gecikmedim ama belirtiler olunca yaptımİkinci çizgi var gibi geciktin mi
Teşekkür ederim inşallahTestin gayet net çıkmışhadi bakalım sağlıkla gelsin bebiş kan ver kesin
İnşallah gebesinizdir kan verin veya gecikene kadar testi tekrarlayın koyulasirGecikmedim ama belirtiler olunca yaptım
İnşallah teşekkür ederimHamilesin tebrik ederim canım
İlk bes dakika icinde ciktiysa buyuk ihtimal gebesiniz
İnşallah teşekkür ederimİnşallah gebesinizdir kan verin veya gecikene kadar testi tekrarlayın koyulasir
Teşekkür ederim inşallahİlk bes dakika icinde ciktiysa buyuk ihtimal gebesinizbata 5gun varmis ondan silik çıkmistir. Adet gununuzde net pembe cizgiyi gorursun insaAllah
Testin varsa yarın sabah tekrarla koyulasma olursa kan ver canım. Bi de ne gibi belirtilerin vardı
Doktora gittim değerim 50.43 çıktı pozitif yani sonuç5gün varken normal test silik çizgi çıktıysa bence gebelik var canım sağlıkla gelsin bebişinerken yumurtlamış olabilirsin muhtemelen
Evet canım gittim doktoraEvet canım pozitif
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin bebişin inşallahDoktora gittim değerim 50.43 çıktı pozitif yani sonuç
İnşallah canım sağolÇok sevindim canım sağlıkla gelsin bebişin inşallahbize de dua et
sağol canım inşallahSağlıkla gelsin inşallah canım
Sağlıkla gelsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?