Gebelik testi silik

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Arkadaşlar merhaba
Adete 6 gün kala erken sonuc veren gebelik testi yaptım ben bir silik çizgi görüyorum Allah rızası için siz de görüyor musunuz yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum ama var.gibi sanki çok silik.
Regle 4 gün var

Eklentiler

• 20220419_223833.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 445
Ben gördüm canım birde adetin geçince tekrarla :)

Gerçekten gördünüz mu sizde , sanırım çok çok yeni . Ovulasyon testi ile takip ediyordum 9 unda catlamisti , aslında yapmayacaktim test erken diye dayanamadim
Gordum vallahi umarim saglikli guzel bir gebeliginiz olur

Ben gördüm canım birde adetin geçince tekrarla :)
Cok sagolun inşallah vardır evet ben erken yaptım dayanamadım elimdeki testi de bitirmiş oldum böylece. Insallah , o zaman 23 ünde bir daha mı test yapayim

Gordum vallahi umarim saglikli guzel bir gebeliginiz olur
Insallah . Gecen sene 24 haftalık erken doğum yaptım bundan 2 ay oncede kimyasal geçirdim.insallah gebelik vardır ve sağlıklı bir şekilde ilerler Allah in izniyle

Arkadaşlar ben regl oldum, baya baya geliyor yani damla damla değil yerleşme kanaması diyemeyeceğim, yarin adet günümdü, cumartesi kanda baktiracaktim kısmet değilmiş(

Arkadaşlar ben regl oldum, baya baya geliyor yani damla damla değil yerleşme kanaması diyemeyeceğim, yarin adet günümdü, cumartesi kanda baktiracaktim kısmet değilmiş(
Belki sağlıksızdı yada kimyasaldı sağlık olsun Allah hayırlısını nasip etsin tez zamanda

Belki sağlıksızdı yada kimyasaldı sağlık olsun Allah hayırlısını nasip etsin tez zamanda
Evet olabilir dogru haklısınız, gecen sene erken doğum yapmıştım bundan 3 ay önce.kimyasal geçirdim, Allah ne veriyorsa hayırlısını versin inşallah

İkinci bakmam da gördüm. Kan verdiniz mi ne durumdasınız? Bu arada hangi marka testle yaptınız, ilişki üzerinden kaç gün geçti? Henbde yapmak istiyorum ama gaza gelmem lazım

İkinci bakmam da gördüm. Kan verdiniz mi ne durumdasınız? Bu arada hangi marka testle yaptınız, ilişki üzerinden kaç gün geçti? Henbde yapmak istiyorum ama gaza gelmem lazım
Regl oldum dun maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…