- 15 Haziran 2025
- 9
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Ummuhan1239
-
sağolun adet günüme yaklaşık 5 gün var beklesem mi acabaHayırlı olsun . Kan verin beta takip edin
Siz bilirsiniz ama gayet belli yani cizgisağolun adet günüme yaklaşık 5 gün var beklesem mi acaba
çizgi belli ...hayırlı olsun inşallah.Bence sabah ilk idrarla tekrarla koyulaşma görürsen kan ver
Benim gebelik testimi de yorumlar mısınızçizgi belli ...hayırlı olsun inşallah.Bence sabah ilk idrarla tekrarla koyulaşma görürsen kan ver
Belki çekim açısındandır ben net göremedim fotodaBenim gebelik testimi de yorumlar mısınız
Merhaba silik çizgi görünüyor.. gördüm.. peki bişey rica etsem benim testleri yorumlayabilir misiniz siz deMERHABA ARKADAŞLAR GEBELİK TESTİ Mİ YORUMLAYABİLİR MİSİNİZ ?
Merhaba pazartesi gideceğim bazı sebeplerden dolayı benim sormak istediğim 3gün için koyulaşma nasıl sizce normal mi böyle olmasıVar görünüyor hemen kan verin isterseniz....
Benimkine de bakabilir misiniz lütfen. Böyle pozitif sonuç olurmu hiç bilmiyorumçizgi belli ...hayırlı olsun inşallah.Bence sabah ilk idrarla tekrarla koyulaşma görürsen kan ver
Lütfen benim testimi de yorumlarmısınız. Regl on gün gecikti. Testi sabah aç karnına yapmadığım için mi çok silik acabaVar görünüyor hemen kan verin isterseniz....
Kaçıncı dakikada belirdi ilk testim benimde böyleydi şimdi bieaz daha netleşti tabi ama ilk dakikada belirmişti benim çok hafif gözle görülüyorBenimkine de bakabilir misiniz lütfen. Böyle pozitif sonuç olurmu hiç bilmiyorum
Benimki de aynı şekilde ilk dakikada belirginleşti ben negatif diye düşünürken sanki biraz daha netleşti gibi ama bilmiyorum. Sabah aç karnına başka test daha yapıcam buna güvenemedimKaçıncı dakikada belirdi ilk testim benimde böyleydi şimdi bieaz daha netleşti tabi ama ilk dakikada belirmişti benim çok hafif gözle görülüyor
Bana normal göründüMerhaba pazartesi gideceğim bazı sebeplerden dolayı benim sormak istediğim 3gün için koyulaşma nasıl sizce normal mi böyle olması
Merhaba sabah ilk idrarla olması önemli ama sizde de çizgi görünüyor.Yani kan vermeniz lazım netlik için. Ya da biraz daha sabredin koyulaşmayı izleyinLütfen benim testimi de yorumlarmısınız. Regl on gün gecikti. Testi sabah aç karnına yapmadığım için mi çok silik acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?