- 30 Aralık 2022
- 44
- 14
- 18
- Konu Sahibi damlaveminikprensesi
-
Bana oldu yalancı pozitif ama çizgi çok silik durmuyor bence bi test daha alıp yapın bu koyuluktaki çizgide gün ortasında da çıkar ilk idrara gerek yok bence,beta 100-150 civarı gibi duruyorDaha yeni üye oldum hamilelike ilgili çok bir bilgim yok yardımlarınız için şimdiden sağolun Adetime 2 gün var ve testin sonucu bu şekilde paylaştım sabah ilk idrarla testi uyguladım testin markası ( prodoctor) yanılma ihtilamali varmı önceden bu testi yapıpda yanılan yada doğru çıkan varmı ben emin olamadım.yardımlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 3184460
Erken gebelik testi mi yapmıştınız sizdeBence hamilesin benimki daha silikti
Bende bu testle hatta çok daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim hamileliğimi. Akşam ya da yarın sabah kaset test yapın bence eğer onda da çok silik bile olsa çizgi çıkarsa vardır inşallahDaha yeni üye oldum hamilelike ilgili çok bir bilgim yok yardımlarınız için şimdiden sağolun Adetime 2 gün var ve testin sonucu bu şekilde paylaştım sabah ilk idrarla testi uyguladım testin markası ( prodoctor) yanılma ihtilamali varmı önceden bu testi yapıpda yanılan yada doğru çıkan varmı ben emin olamadım.yardımlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 3184460
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sabah bidaha test yapayım o zaman sonucu paylaşırım.Bende bu testle hatta çok daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim hamileliğimi. Akşam ya da yarın sabah kaset test yapın bence eğer onda da çok silik bile olsa çizgi çıkarsa vardır inşallah
Teşekkür ederim çok güzel şeyler yazmışsınızBaşka test yapmaya gerek yok canım hamilesin.
Sağlıcakla ilerlesin inşallah.
Bugün yada yarın kan testi ver, 48 saat sonra tekrar kan testi ver, doktorun artış durumuna bakacaktır.
Sağlıcakla kucağına al inşallah
Canım merhaba bu prodoctor yalancı pozitif gösteriyor bazen. O yüzden eğer varsa bu koyulukta ise kaset testte de çıkar yarın kaset test ile yapmani tavsiye ederim inşallah vardir bebiş ve sağlıkla ilerlesinDaha yeni üye oldum hamilelike ilgili çok bir bilgim yok yardımlarınız için şimdiden sağolun Adetime 2 gün var ve testin sonucu bu şekilde paylaştım sabah ilk idrarla testi uyguladım testin markası ( prodoctor) yanılma ihtilamali varmı önceden bu testi yapıpda yanılan yada doğru çıkan varmı ben emin olamadım.yardımlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 3184460
Teşekkür ederim umut verdiniz bana yarında tekrarlicam testiCanım merhaba bu prodoctor yalancı pozitif gösteriyor bazen. O yüzden eğer varsa bu koyulukta ise kaset testte de çıkar yarın kaset test ile yapmani tavsiye ederim inşallah vardir bebiş ve sağlıkla ilerlesin
merhaba canım bende adet günümde silik çizgiyle bu testle öğrendim seninkinden daha silikti :) beta verdim 5,29 çıktı 2 gün sonra 34 bugünde 100 çıktı :)Daha yeni üye oldum hamilelike ilgili çok bir bilgim yok yardımlarınız için şimdiden sağolun Adetime 2 gün var ve testin sonucu bu şekilde paylaştım sabah ilk idrarla testi uyguladım testin markası ( prodoctor) yanılma ihtilamali varmı önceden bu testi yapıpda yanılan yada doğru çıkan varmı ben emin olamadım.yardımlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 3184460
Teşekkür ederim mesajını gördüğümde mutlu oldum az önce yeni bir test yaptım aynı markayla ve aynı şekilde çıktı daha silik çıkacak diye korkmuştum ama testin biri yanılsa biri yanılmaz diye tahmin ediyorum düşüncelerinizi paylaşırmısınız.allahım hayırlısıyla bebişinizi kucanıza almayı nasip etsinmerhaba canım bende adet günümde silik çizgiyle bu testle öğrendim seninkinden daha silikti :) beta verdim 5,29 çıktı 2 gün sonra 34 bugünde 100 çıktı :)
Hiç ama hiç stres yapma eminim çok güzel bir anne olucaksınTeşekkür ederim mesajını gördüğümde mutlu oldum az önce yeni bir test yaptım aynı markayla ve aynı şekilde çıktı daha silik çıkacak diye korkmuştum ama testin biri yanılsa biri yanılmaz diye tahmin ediyorum düşüncelerinizi paylaşırmısınız.allahım hayırlısıyla bebişinizi kucanıza almayı nasip etsinbizim içinde dualarınızı eksik etmeyin
Allahım hamileliğinin sağlıklı ilerlemesini sağlıklıca bebişini kucağına almayı nasip etsin yüzünden mutluluk eksik olmasınHiç ama hiç stres yapma eminim çok güzel bir anne olucaksınBen bu ay hiçbirşey hissetmemiştim adetimden önce aşırı ağrılarım olurdu ama telefona bildirm geldi adet günümmüş ve ben farketmedim sonra dediğim gibi idrar testi yaptım silik çıktı merakımdan kan verdim bak ekliyorum 5,29 çıktı şoka girdim bu seferde kimyasal mı korkusu başladı depresyona girdim 2 gün sonra 34 ardından 100 çıktı kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrılarım var normal dendi haftaya keseyi görücez inşallah
Silik falan değil baya çizgi var orda hamilesiniz muhtemelen, hayırlısıyla devam etsin inşallahGünaydınlar ben az önce dayanamadım ve test yaptım bu gün adet olma günüm aynı sizinki gibi çıktı silik bayağa ama ben gördüm bi bakarmısınız
Benimde testim aynı böyle cıktı bende tam emin olamıyorum yarın tekrarliycamGünaydınlar ben az önce dayanamadım ve test yaptım bu gün adet olma günüm aynı sizinki gibi çıktı silik bayağa ama ben gördüm bi bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?