- 30 Aralık 2022
- 44
- 14
- 18
- Konu Sahibi damlaveminikprensesi
-
Amin inşallah dün kan verdim bu gün saat 3 gibi sonucunu alıcam olumlu sonuç gelir inşallah rabbim isteyen herkeze yaşatsınSilik falan değil baya çizgi var orda hamilesiniz muhtemelen, hayırlısıyla devam etsin inşallah
Tekrarladınızmı testinizi sonuç ne olduBenimde testim aynı böyle cıktı bende tam emin olamıyorum yarın tekrarliycam
Baya baya pozitif. Hayırlı olsun gözünüz aydın.Dün kan vermeye gitmeden önce sabah hcg testi yaptım ve böyle çıktı resmi paylaştım sizinle çok sabırsızım kan testini öğrenmek için dakikalar geçmiyor
Teşekkür ederimBaya baya pozitif. Hayırlı olsun gözünüz aydın.
Eşimi bekliyorum gelsin tekrarliycamTekrarladınızmı testinizi sonuç ne oldu
Maşallah güzel çıkmış bende tekrarliycamDün kan vermeye gitmeden önce sabah hcg testi yaptım ve böyle çıktı resmi paylaştım sizinle çok sabırsızım kan testini öğrenmek için dakikalar geçmiyor
Kan testim çıktı şimdi pozitifmiş kızlarMaşallah güzel çıkmış bende tekrarliycam
Kaç çıktı kan testinizKan testim çıktı şimdi pozitifmiş kızlar
Eşim gitti kan testini oda hcg yı sormamış sağlık ocağındakş doktor var demiş 2 haftalıkKaç çıktı kan testiniz
Hım anladım e nabızdan görülmüyor muEşim gitti kan testini oda hcg yı sormamış sağlık ocağındakş doktor var demiş 2 haftalık
Hayır ben dün testimin sonucunu aldım gebelik varmış ama hala düşmedi e nabızaHım anladım e nabızdan görülmüyor mu
Hım anladım bende bugün yada yarın kan vericemHayır ben dün testimin sonucunu aldım gebelik varmış ama hala düşmedi e nabıza
Verdiniz mi kanHım anladım bende bugün yada yarın kan vericem
Bir türlü nasip olmadı pazartesi direk doktora gidicem mecbur bana dua edin lütfen hepiniz de dualarımdasınızVerdiniz mi kan
Siz ne durumdasınız acabaVerdiniz mi kan
En kanı verdim iki kere 4 gün arayla hcgda çok iyi yükselme varmış şimdide 6.haftamıza girecez inşallah sizde durumlar nedirSiz ne durumdasınız acaba
B
En kanı verdim iki kere 4 gün arayla hcgda çok iyi yükselme varmış şimdide 6.haftamıza girecez inşallah sizde durumlar nedirmutlu haberlerinizi bekli
yorumrabbim sana
Rabbim sana bağışlasın bebeğini benim ki yine düşük oldu bu 4 cü artık umudum kalmadıB
En kanı verdim iki kere 4 gün arayla hcgda çok iyi yükselme varmış şimdide 6.haftamıza girecez inşallah sizde durumlar nedirmutlu haberlerinizi bekliyorum
Rabbim sana bağışlasın bebeğini benim ki yine düşük oldu bu 4 cü artık umudum kalmadı
Allah'tan ümidini kesme rabbim isteyen herkese versin kucağını boş bırakmasın dualarım seninle canımRabbim sana bağışlasın bebeğini benim ki yine düşük oldu bu 4 cü artık umudum kalmadı
Allah razı olsun canımAllah'tan ümidini kesme rabbim isteyen herkese versin kucağını boş bırakmasın dualarım seninle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?