Temmuzun 26 sında oldum 29 30 günde bir oluyorum yumurtlama günü ağustosun 9 ya da 10 diye hesapladım doğru mu acaba12 de ancak cıkar
Test yapman gerekti her ay degişiyı 11 12 de olabilir test için cok erken biraz bekleyinTemmuzun 26 sında oldum 29 30 günde bir oluyorum yumurtlama günü ağustosun 9 ya da 10 diye hesapladım doğru mu acaba
Peki teşekkürlerTest yapman gerekti her ay degişiyı 11 12 de olabilir test için cok erken biraz bekleyin
Erken gebelik bu şekilde çıktıBundan kaynaklı olabilir silik çıkması belki yeni bir döllenmedir testi tekrarla istersen 2 gün sonra yada yarın erken gebelik testi yap eger ondada çıkarsa kan verir netleştirirsin
Ben göremedim ama daha net bi şekilde çekerseniz bakalım.Kızlar erken gebelik testi yaptım Silik çıktı sonuç
Orjinal resmini atqrmisin insallah vardir burda ben gordumErken gebelik bu şekilde çıktı
Ben göremedim ama daha net bi şekilde çekerseniz bakalım.
Orjinal resmini atqrmisin insallah vardir burda ben gordum
Bence var ama kan verirseniz daha net belli olur
inşallah vardır akşam gidil kan testi yaptıracağımBurda belli evet. İnşallah vardır
Haber verin ben merak ederimpredictor early ile yaptım daha önce de yaptığım oldu ama hiç silik çıkmamıştı bu akşam gidip kan vereceğim inşallah hamileyimdir
Hayırlı olsun canım bence var görüyorum ben hrmen kan ver güzel haberlerle gel inşallahErken gebelik bu şekilde çıktı
Haber ver banadaErken gebelik bu şekilde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?