İkisininde silik çıkması enteresan inşallah hamileyimdir gün gün test yapıyım diyorum pazartesi kan vermeye giderim diye düşündüm bunu akşam idrarıyla yaptım bideHamilesiniz
Eşim gitmemi istemedi negatif sonuç aldığımda üzüldüğüm için pazartesiye kadar bekle diyorÖzel hastane gidip kan sonucu ile netleştirebilirsin
en iyisi pzt si beklemek tabi zor biliyorum ama sabir canimmmEşim gitmemi istemedi negatif sonuç aldığımda üzüldüğüm için pazartesiye kadar bekle diyor
Hamilesin üzülmeyeceksin testte net belli herşeyEşim gitmemi istemedi negatif sonuç aldığımda üzüldüğüm için pazartesiye kadar bekle diyor
Amin inşallah Allah razı olsun pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıklaen iyisi pzt si beklemek tabi zor biliyorum ama sabir canimmmhakkinizda hayirlisi olsun..Kalbindekinj Rabbim nasip etsin
Geçen ay kimyasal yaşadım beta da yüksek çıktı ama sonra regli oldum o yüzden gitmemi istemiyorHamilesin üzülmeyeceksin testte net belli herşey
Bende korkuyorum beta kaç çıktı sonra ne oldu yazarmısınGeçen ay kimyasal yaşadım beta da yüksek çıktı ama sonra regli oldum o yüzden gitmemi istemiyor
6,49 çıktı beta 2 gün sonra regli oldum aşırı derece de bel ağrım vardı uzun sürdü ve çok kanamam olmuştu klomen kullandım geçen ay ve bu ay iğne kullanmamıştık kendiliğinden çatladı yumurtalarımBende korkuyorum beta kaç çıktı sonra ne oldu yazarmısın
Senin beta kaçBende korkuyorum beta kaç çıktı sonra ne oldu yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?