Hassas test al 6 gün önce onunla yap ben adete 6 gün önce yaptım çizgi silik çıktı ertesi gün kan verdi 29 çıktıHayır 4 gün var daha
Hassas test al 6 gün önce onunla yap ben adete 6 gün önce yaptım çizgi silik çıktı ertesi gün kan verdi 29 çıktı
Var gibi duruyor canımErken gebelik bu şekilde çıktı
Bu yaptığım hassas test 10 Ml ölçüyor adetimin 27. Günü daha 3 günüm var batahiç bekleme hemen eczaneden al 2 dk sonuç veriyor tekrar gönder bende güzel haber bekliyorum
Benim test sonucum adete 6 gün kalaBu yaptığım hassas test 10 Ml ölçüyor adetimin 27. Günü daha 3 günüm var bata
Sizinki baya koyu çıkmışBenim test sonucum adete 6 gün kala
29 değerden bir gün once bu kadar belirgin cıkmış gerçekten çok hassasmış, markası ne acaba?Benim test sonucum adete 6 gün kala
Sizde hamilesiniz testinişe tekrar baktım kandan test verin içiniz rahat etsinSizinki baya koyu çıkmış
predictor early29 değerden bir gün once bu kadar belirgin cıkmış gerçekten çok hassasmış, markası ne acaba?
İnşallah hamileyimdir akşam gidip kan testi yaptıracağımSizde hamilesiniz testinişe tekrar baktım kandan test verin içiniz rahat etsin
Benimlede paylaş inşallah hamilesindirİnşallah hamileyimdir akşam gidip kan testi yaptıracağım
1 seneyi aştı bebek beklemelerim rahatsızlığımda olunca böyle oluyor insan tutamıyor kendiniEfektler içini açmalar napıyosunuz bacılar sizüç beş gün sonrasında yapın kafanız rahat olsun varsa zaten bakınca görünür mikroskopa gerek yokki
İnşallah akşam sonucu yazarım dua edin bana olur muBenimlede paylaş inşallah hamilesindir
İnşallah o kadar çok istiyorum kiAkşam hamileyim yazacağından eminim idrar testi silik de olsa ikinci çizgi var
Valla bende 2 sene bekledim olmadı tüp bizimkide ama hiç açmadım kasetleri1 seneyi aştı bebek beklemelerim rahatsızlığımda olunca böyle oluyor insan tutamıyor kendini
İyi akşamlar hastaneye gidemedim ama evde bi test daha yaptım 2 dakika da çıktı hemen ikinci çizgi elimde fazla test var yarın sabahta yapacağımAkşam hamileyim yazacağından eminim idrar testi silik de olsa ikinci çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?