Çok Teşekkür ederim sabah kaset test yapsam cıkarmı acabaCanım var bence hayırlısı olsun. Kimi insan bı testle çok yanılıyor ama sen yinede yarın sabah tekrarla
yarın adet günün değil mi ? Silikte olsa çıkar bence ilk idrarlaÇok Teşekkür ederim sabah kaset test yapsam cıkarmı acaba
Yarın adet günüm ilk idrarla yapmadım bu testi yarın ilk idrarla deneöeyi düşünüyorum sevinemedm bileyarın adet günün değil mi ? Silikte olsa çıkar bence ilk idrarla
Umutlandırmak istemem ama bence varYarın adet günüm ilk idrarla yapmadım bu testi yarın ilk idrarla deneöeyi düşünüyorum sevinemedm bile
Tabi ederim O kadar sıkıntılı bi süreçten geçiyorumki inşallah vardırUmutlandırmak istemem ama bence varhaber et olur mu merak ederim. Benim içinde dua et bende bir an önce kavuşayım
İnşallah vardır canımTabi ederim O kadar sıkıntılı bi süreçten geçiyorumki inşallah vardırAllah gönlünüzden geçeni tez zamanda versin inşallah ♥
inşallah regl olacakmışım gibi kasıklarım ağırıyor inşallahVar bence. İnşallahda vardır:)
İnşallah karmakarışığımİnşallah vardır canım
Fazla testin varsa tekrarlasama canım bir kaç saat idrarını tutup 1 test hatalı olsa ötekinde çıkmazİnşallah karmakarışığım
Malesef Bir tane kaset test kaldı elimde tedavi için ankaraya geldim hatta bunuda misafirlikte az önce yaptımFazla testin varsa tekrarlasama canım bir kaç saat idrarını tutup 1 test hatalı olsa ötekinde çıkmaz
İçini ferah tut bence bebeğin seninleMalesef Bir tane kaset test kaldı elimde tedavi için ankaraya geldim hatta bunuda misafirlikte az önce yaptım
Yaa cok teşekkür ederim umutlanıyorum vallahi inşallah oyledir allah hepimize nasip eder inşallahhİçini ferah tut bence bebeğin seninleyarın sabah tekrarlarsın o halde
İnşallah canımYaa cok teşekkür ederim umutlanıyorum vallahi inşallah oyledir allah hepimize nasip eder inşallahh
İnşallah cok ilaç ve vitamin kullandıgım icin yanıltıdan ibarettir diye korkuyorum..Canım umutlandırmak istemem ama ben hamileliğimi böyle öğrendim, inşallah sen de hamilesindir Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?