Dua et bol bol hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahİnşallah cok ilaç ve vitamin kullandıgım icin yanıltıdan ibarettir diye korkuyorum..
İyi dileklerin için teşekkür ederim ediyorum allh razı olsunDua et bol bol hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Teşekkür ederim canımm benim darısı önce sen sonra tüm isteyenlere olsun inşallahİyi dileklerin için teşekkür ederim ediyorum allh razı olsunsizn bebişinizde hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
AminnTeşekkür ederim canımm benim darısı önce sen sonra tüm isteyenlere olsun inşallah
Cizgiyi gordum,hemen mi cikti?Kızlar sabahda kaset test yaptım bakarmısınız
2. Dakikada çıktı 3. Dakikada cekebildim üzerindede öyle yazıyor artımed markaCizgiyi gordum,hemen mi cikti?
Kaldikca koyulasti mi?2. Dakikada çıktı 3. Dakikada cekebildim üzerindede öyle yazıyor artımed marka
Bu çektiğim 2. Dakika On dakikadan sonra koyulaştı kuruma çizgisiKaldikca koyulasti mi?
Evet o yüzden artımed kaset test yaptım sabah.. Sizede çok geçmiş olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmez bu süreçteComfort çok yanıltıcı bir test hiç tavsiye etmem..ama bu sabah yaptiginizda var gibi sanki... bende tüp bebek surecindeyim her belirtiyi her çizgili olumlu görmeye çok yakınız.. ama en önemlisi kan testi. İlaçlara devam etmeden önce hemen kan testi yapın ne olur ne olmaz.. saizen mi kullanıyorsunuz? Ben gün aşırı yapıyordum o büyüme hormonunu, hemen test verin belki doktorunuz ilacı keser.. hayırlısı olsun
Amin inşallah hepimizinEvet o yüzden artımed kaset test yaptım sabah.. Sizede çok geçmiş olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmez bu süreçteTüp bebek sürecine başldığım an bebek işini kafamdan sildim beklentim sıfırdı doğal yollardan Genotropin qoquick gün aşırı kullanıyorum Kararsızım kan testi için üzülmek istemiyorum daha önce hiç süphelenip kan vermedim ama gidicem birazdan
AminAmin inşallah hepimizinişte hep kafadan silince oluyor derler ya öyle bir örnek belkide sizin . Kan testi sonucunuzu mutlulukla paylasirsiniz inşallah..
Gozunuz aydin,saglicakla degeriniz yukselsin kucaginiza alin insallahBeta hcg 57,41 çıktı kızlar
Çok teşekkür ederim allah razı olsunGozunuz aydin,saglicakla degeriniz yukselsin kucaginiza alin insallah
Ya tebrik ederim ne mutlu size..Beta hcg 57,41 çıktı kızlar
Cok saolun cok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim allah razı olsun
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun insallahBeta hcg 57,41 çıktı kızlar
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun insallahamin üniallah
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?