Gebelik testi ve biesteron/ büyüme hormonu

Kızlar sabahda kaset test yaptım bakarmısınız

Eklentiler

• ADC8A46B-010B-44DD-82C6-8333A417F006.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 61
Comfort çok yanıltıcı bir test hiç tavsiye etmem..ama bu sabah yaptiginizda var gibi sanki... bende tüp bebek surecindeyim her belirtiyi her çizgili olumlu görmeye çok yakınız.. ama en önemlisi kan testi. İlaçlara devam etmeden önce hemen kan testi yapın ne olur ne olmaz.. saizen mi kullanıyorsunuz? Ben gün aşırı yapıyordum o büyüme hormonunu, hemen test verin belki doktorunuz ilacı keser.. hayırlısı olsun

Evet o yüzden artımed kaset test yaptım sabah.. Sizede çok geçmiş olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmez bu süreçte Tüp bebek sürecine başldığım an bebek işini kafamdan sildim beklentim sıfırdı doğal yollardan Genotropin qoquick gün aşırı kullanıyorum Kararsızım kan testi için üzülmek istemiyorum daha önce hiç süphelenip kan vermedim ama gidicem birazdan

Amin inşallah hepimizin işte hep kafadan silince oluyor derler ya öyle bir örnek belkide sizin . Kan testi sonucunuzu mutlulukla paylasirsiniz inşallah..

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun insallahamin üniallah
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun insallah
Teşekkür ederim amin inşallah Allah emeklerinizin karşılığını versin sizede kısa zamanda sağlıklı gebelikler görürsünüz inşallah, sizi en iyi ben anlarım saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…