Gebelik testi yanlış mı

Ya ben kötü enerjiye nazara inanıyorum, bir kaç yaşadığımız olay sonrasında o yüzden söylememe kararı aldık. Normalde çok önemsemezdim ama işte hayat tecrübesi:) her insanın iyi niyetli olmadığını öğrenince anlıyor insan :) sonuçta özel bir şey herkesin de bilmesine gerek yok aile bilse yeter diye düşündük, pişman da değilim söylemediğim için

Kesinlikle doğunca zaten gördüler yani

Ben inanmazdım pek umursamazdim ama bu aileye gelin geldikten sonra çok inanıyorum

Ben inanmazdım pek umursamazdim ama bu aileye gelin geldikten sonra çok inanıyorum
Allahım korusun kötü her türlü şeyden, yapabileceğimiz başka bir şey yok insanlar tuhaf işte

Allahım korusun kötü her türlü şeyden, yapabileceğimiz başka bir şey yok insanlar tuhaf işte
İşte kim bizim için ne istiyorsa Allah kalbini onun bereketiyle doldursun bende bu gebeliğimden sonra bir kimyasal gebelik geçirdim şimdide doktorum gonolf iğnesi verdi bekliyorum benimde bir onbeş güne beli olur Allah emeklerimizi boşa cikarmasin

İnşallah hayırlısıyla sonuçlansın

Amin, ikinizin de sağlıklı olacağı bir gebelik geçirirsin inşallah :) insanları hiç takma kafana evinde ailenle güzel mutlu günlerini geçir. Hamilelik ve bebişliklerin çok zor zamanları olsa da miniş miniş en güzel zamanları, tadını çıkar keyfini kimsenin kaçırmasın izin verme

Merhaba bence de pozitif çıkmış baya sonucunuz noldu acaba heycaninizdan baya etkilendim sormak istedim

Benim çok sancım oldu adetim gecikti diye düşündüm. Hatta test yaptım şüpheye düşüp gene de silik çıkınca kimyasal mı acaba dedim. Son adet gününden sonra 5. Haftada ultrasonda keseyi gördü.
Ağrınız tam olarak regl zamanı yaşadığınız ağrılar gibi miydi benim 6 gün gecikti dördüncü gün test yaptım negatifti regl gecikmesine yordum çok ağrım var sarı akıntı ve şeffaf akıntı da mevcut

Valla gayet şiddetli bir ağrım vardı hatta adet düzenim mi bozuldu acaba ne bu sancı dedim olurdu ama arkasına başlardı, bir türlü başlamıyor her yerim ağrıyordu

İnşallah olur. Çok sağol canım öyle yapıyorum evimde kendime zaman ayırıyorum bakalım hayırlısı

Valla gayet şiddetli bir ağrım vardı hatta adet düzenim mi bozuldu acaba ne bu sancı dedim olurdu ama arkasına başlardı, bir türlü başlamıyor her yerim ağrıyordu
Aynı durumdayım ama olsam testin pozitif çıkması gerekirdi sizin kaçıncı gün pozitif çıktı. Çok ağrım var elim ağrı kesicilere gidiyor zaten içtim bir iki gün önce test negatif çıkınca ama hala olamadım tam lavaboya koşuyorum oldum kesin diyorum yok yok kasık,bel ağrısından dayanamıyorum ne yapayım şimdi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…