Gebelik testi yanlış mı

Sabah ilk idrara yapılan testlerin daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar onda biraz daha değerler yüksek olduğu için. Muhtemelen hamilesiniz gibi inşallah sağlıkla sonuçlanır:) yine de siz sakin kalın acele de stres sebebi

Bugün adet oluyorum sandım aşırı bi akıntı geldi. İnşallah Allah ım hepimize nasip etsin hayırlısıyla

Evet doğru diyosunuz sabaha kadar uyuyabilirsem sabah testi tekrar edicem

:) tatlı heyecanlar bunlar, sen strese sokma kendini yeterli. Sabah testin var ise yap gene böyle ise 5. Haftada isen zaten kese görünüyor doktorum benden git kan tahlili yaptır gel falan demedi. Test yaptım silik çıktı dedim gel bakalım dedi :)

Ya inşallah sabah da bişey çıkmazsa ne olur bilemiyorum bayadır istiyoruz çünkü

Ya inşallah sabah da bişey çıkmazsa ne olur bilemiyorum bayadır istiyoruz çünkü
Vardır bir hayır, sakin ol :) beklemek de bu işin tuzu biberi napalım kiminde hemen oluyor kiminde geç:) ama sanki var gibi ümitlendirmek istemem elbette :)

Vardır bir hayır, sakin ol :) beklemek de bu işin tuzu biberi napalım kiminde hemen oluyor kiminde geç:) ama sanki var gibi ümitlendirmek istemem elbette :)
İnşallah vardır kimseye demedim daha sadece eşimle ablam biliyo hayırlısı inşallah

Biz de kalp atışını duyana kadar kimseye söylemedik. 5. Haftada keseyi gördü, 10 gün sonra kontrole gel dedi kalp atışını duyalım dedi. Kalp atışını duyunca sadece ailemize söyledik :) Karın biraz çıkmaya başlayınca da zaten eş dost öğreniyor.

Evet Allah ım nasip ettiyse eğer bende öyle yapmayı düşünüyorum aile ve yakın arkadaş yeterli diye ama nasip tabi varsa

Evet Allah ım nasip ettiyse eğer bende öyle yapmayı düşünüyorum aile ve yakın arkadaş yeterli diye ama nasip tabi varsa
Olur olur :) Hayırlısı ile bir bakmışsın kucağına alırsın geçiyor bu günler de :) yeni olduğu için silik çıktı muhtemelen ve testler de biraz artık kalitesizleşti diye düşünüyorum hepsi ayrı etken.

Bende söylememe taraftarıyım ben ilk gebeliğimde kalp atışını duymadan kayınvalidem görümcem tüm sülaleye söylediler eşime bile kaynanam söyledi ben soylicem dedi kapıda bekledi resmen elinde telefon herkesi aradılar sonra olan oldu bebeğimin kalp atışını duyamadım sekiz haftalıken beş haftalik gelişimi durmuştu kürtaj oldum Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın

İnşallah dua edin yarın pozitif çıksın en ufak Bi ümidi bile arıyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…