Gebelik testi yapmalı miyim ?

Gebelik testi yapmalı miyim regl 6 gün var ?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 8 100,0%

• Ankete Katılan
    8

ahududulukiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
11
2
1
35
Mrb arkadaşlar 2 senedir evliyim ve 7 aydır gebe kalmak istiyorum fakat bir sorun olmadığı halde gebe kalamıyorum reglime 6 gün var gebelik testi yapsam belli olur mu her ay meraktan çatlıyorum hasta olunca çöküyorum hemen öğrenmek istiyorum fikirlerinizi söylerseniz sevinirim..

Belli olmaz benim adet geceli 2 gun olmustu negatif cikti 5 gun gectiginde tekrarladigimda pozitif cikti

Bence kendini psikolojik olarak yararsın gerçekten bir belirti olduğunu düşündüğün zaman yapabilirsin yoksa hayal kırıklığı Olmasın

Bence kendini psikolojik olarak yararsın gerçekten bir belirti olduğunu düşündüğün zaman yapabilirsin yoksa hayal kırıklığı Olmasın
Her ay sanki belirtileri yaşıyorum psikolojik galiba göğsüm ağrıyor karnım ağrıyor akıntı oluyor gecikme oluyor herşey oluyor ama gebe kalamıyorum

Ben de 6 gün kala test yaptım negatifti. Sonuç ikizlere hamileyim şu an :) daha erken yani gününüzü bekleyin bence.

En azından 1 gün gecikmesini beklemelisin. 6 gün öncesi çok erken olur. Ya da o tarz testler var onlardan alıp yap beklenen regl den 7 gün öncesine kadar sonuç verenlerden. Ne kadar doğru sonuç veriyor onu bilemem

Vücudunun dengesini kendin bozuyorsun böyle takarsan gerçekten olmaz birşeyi ne kadar takar ve istersen o kadar olmaz
Ya takmayacağım diyorum hamileleri görünce çok üzülüyorum bir sorun da yok her defasında umitlenip boş kalmak çok yoruyor beni dr gittim ilk olmayınca o beni baya etkiledi sonra takmaya başladım

En azından 1 gün gecikmesini beklemelisin. 6 gün öncesi çok erken olur. Ya da o tarz testler var onlardan alıp yap beklenen regl den 7 gün öncesine kadar sonuç verenlerden. Ne kadar doğru sonuç veriyor onu bilemem
Iki tane test aldın certain ve dys comfort diye onları yapmayı düşünüyorum tabi nasıl olur bilemedim

Iki tane test aldın certain ve dys comfort diye onları yapmayı düşünüyorum tabi nasıl olur bilemedim
Sabırsızlanmanızı anlıyorum ama negatif çıktığında yıpratıcı oluyor. En güzeli akışına bırakmak beyin bu düşüncelerden bu stresten temizlendiğinde yumurtalıklarda rahatlıyor hamile kalmak kolaylaşıyor dr lar bile bunu söylüyor.

Evet haklısınız yapmaya çalışıyorum takmamaya çalışıyorum da bu gerçekten çok zor her ay adetin dönemi yaklaştıkça daha da strese giriyorum bu benim elimde yapmam lazım ama işte bu istek herşeyden çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…