- 7 Şubat 2023
- 102
- -16
- 16
- 26
- Konu Sahibi Neslihan Can
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetimin gecikmedi, süresi ve miktarı aynıydı. Ama ilk defa adetten önce dört gün hafif kanama geldi o yüzden şüphelendim. Normalde bir gün önce oluyordu. Sizce normal adette böyle olabilir miAdetin geçti mi canım? Yumurtlama tarihini biliyor musun?
Yumurtlama tarihimden 24 gün geçmiş yani testim negatif çıkmıştı ama doktor enfeksiyonun olduğu için HTC yi baskılayabilir dedi o yüzden emin olamıyorumAdetimin gecikmedi, süresi ve miktarı aynıydı. Ama ilk defa adetten önce dört gün hafif kanama geldi o yüzden şüphelendim. Normalde bir gün önce oluyordu. Sizce normal adette böyle olabilir mi
Yani iilişkiden sonra ikinci adetimi olucam bir kaç gün sonraYumurtlama tarihimden 24 gün geçmiş yani testim negatif çıkmıştı ama doktor enfeksiyonun olduğu için HTC yi baskılayabilir dedi o yüzden emin olamıyorum
Korunmayı bırakıp hamilelik için uğraşmaya başladığında vücut biraz afallıyor. Benimde bu süre içerisinde her adetim farklı oluyordu. Bir kere 3 gün sürdü başka sefer 8 gün… bazen direk kanama olurken bazen lekelenme şeklinde oluyordu… bu tarz şeyler olabiliyor cnmAdetimin gecikmedi, süresi ve miktarı aynıydı. Ama ilk defa adetten önce dört gün hafif kanama geldi o yüzden şüphelendim. Normalde bir gün önce oluyordu. Sizce normal adette böyle olabilir mi
Silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum… yumurtlamanın 11.günü çıktı bende…Yumurtlama tarihimden 24 gün geçmiş yani testim negatif çıkmıştı ama doktor enfeksiyonun olduğu için HTC yi baskılayabilir dedi o yüzden emin olamıyorum
Canım bişe sorucam sende ilişkiden bir ay sonra karnına birden şiddetli kramp girdi mi ya testlerim negatif çıktı ama şüphem bi bitmedi. Karnım bir kaç gündür ağırıyor bugün de kramp girdi baya yani yeni oldu krampSilikte olsa çıkardı diye düşünüyorum… yumurtlamanın 11.günü çıktı bende…
Artık kafayı yiyicem acaba mı demekten. Testler negatif çıktı diyorum rahatlamaya çalışıyorum doktor gel test ver dedi enfeksiyondan dolayıCanım bişe sorucam sende ilişkiden bir ay sonra karnına birden şiddetli kramp girdi mi ya testlerim negatif çıktı ama şüphem bi bitmedi. Karnım bir kaç gündür ağırıyor bugün de kramp girdi baya yani yeni oldu kramp
Yok hamilesiniz kesin sonuc deil, 10 adetten sonra kesin olarak hamile deilsiniz.Arkadaşlar ilişkimden tam bir ay sonra yaptım test negatif çıktı. Sizce kesin sonuç mu?
Yok canım. Öyle bir şey olmadı. Sadece gaz sancısı yaşadım ben. Başka bişey yoktu.Canım bişe sorucam sende ilişkiden bir ay sonra karnına birden şiddetli kramp girdi mi ya testlerim negatif çıktı ama şüphem bi bitmedi. Karnım bir kaç gündür ağırıyor bugün de kramp girdi baya yani yeni oldu kramp
Yaw bi kan ver , olmadı ultrasona gir… ama sen gene rahatlamıcaksın sankiArtık kafayı yiyicem acaba mı demekten. Testler negatif çıktı diyorum rahatlamaya çalışıyorum doktor gel test ver dedi enfeksiyondan dolayı![]()
Yaw bi kan ver , olmadı ultrasona gir… ama sen gene rahatlamıcaksın sankisakin ol ya lütfen.
Allahım inşallahBir kaç gün sonra test verdiğimde kesin rahatliycam canım![]()