Gebelik testi yaptım hamile değil miyim ?

Neslihan Can

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2023
102
-16
16
26
Arkadaşlar ilişkimden tam bir ay sonra yaptım test negatif çıktı. Sizce kesin sonuç mu?

Eklentiler

• IMG_20230301_070654.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 116
Adetin geçti mi canım? Yumurtlama tarihini biliyor musun?

Adetimin gecikmedi, süresi ve miktarı aynıydı. Ama ilk defa adetten önce dört gün hafif kanama geldi o yüzden şüphelendim. Normalde bir gün önce oluyordu. Sizce normal adette böyle olabilir mi
Yumurtlama tarihimden 24 gün geçmiş yani testim negatif çıkmıştı ama doktor enfeksiyonun olduğu için HTC yi baskılayabilir dedi o yüzden emin olamıyorum

Adetimin gecikmedi, süresi ve miktarı aynıydı. Ama ilk defa adetten önce dört gün hafif kanama geldi o yüzden şüphelendim. Normalde bir gün önce oluyordu. Sizce normal adette böyle olabilir mi
Korunmayı bırakıp hamilelik için uğraşmaya başladığında vücut biraz afallıyor. Benimde bu süre içerisinde her adetim farklı oluyordu. Bir kere 3 gün sürdü başka sefer 8 gün… bazen direk kanama olurken bazen lekelenme şeklinde oluyordu… bu tarz şeyler olabiliyor cnm

Yumurtlama tarihimden 24 gün geçmiş yani testim negatif çıkmıştı ama doktor enfeksiyonun olduğu için HTC yi baskılayabilir dedi o yüzden emin olamıyorum
Silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum… yumurtlamanın 11.günü çıktı bende…

Silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum… yumurtlamanın 11.günü çıktı bende…
Canım bişe sorucam sende ilişkiden bir ay sonra karnına birden şiddetli kramp girdi mi ya testlerim negatif çıktı ama şüphem bi bitmedi. Karnım bir kaç gündür ağırıyor bugün de kramp girdi baya yani yeni oldu kramp

Artık kafayı yiyicem acaba mı demekten. Testler negatif çıktı diyorum rahatlamaya çalışıyorum doktor gel test ver dedi enfeksiyondan dolayı

Yok canım. Öyle bir şey olmadı. Sadece gaz sancısı yaşadım ben. Başka bişey yoktu.

Artık kafayı yiyicem acaba mı demekten. Testler negatif çıktı diyorum rahatlamaya çalışıyorum doktor gel test ver dedi enfeksiyondan dolayı
Yaw bi kan ver , olmadı ultrasona gir… ama sen gene rahatlamıcaksın sanki sakin ol ya lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…